Ικαρία: Ο σπαραγμός του συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ - Μαρτυρίες που συγκλονίζουν

Τραγική φιγούρα στην τραγωδία που έλαβε χώρα στην Ικαρία, είναι ο σύντροφος της 34χρονης αστροφυσικού που κληθηκε να αναγνωρίσει τη σορό της.

Όταν εντοπίστηκε η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ, στο σημείο έσπευσαν τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ προκειμένου να το ανασύρουν, μαζί με πυροσβέστες.

Όταν ένας από τους εθελοντές διασώστες την εντόπισε σε απόκρημνο σημείο χαράδρας, ο σύντροφός της αναγκάστηκε να την αναγνωρίσει από τα παπούτσια που φορούσε. Ήταν σε κατάσταση σοκ

και χρειάστηκε να τον κρατήσουν οι αστυνομικοί για να μην πάει, όπως ήθελε, στο σημείο όπου είχε βρεθεί νεκρή η αγαπημένη του.

«Φώναζε και έκλαιγε και ήθελε να πάει στο σημείο όπου τη βρήκαν» είπε ένας εθελοντής διασώστης, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο 38χρονος «ήταν σε πανικό και πήγαινε πάνω κάτω, προσπαθώντας να προσπεράσει τους αστυνομικούς. Ήθελε να δει το πτώμα της. Πιστεύω πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή», είπε ο ίδιος άνθρωπος.

Σοκαριστική είναι και η περιγραφή του για την κατάσταση του 38χρονου συντρόφου της Νάταλι Κρίστοφερ λίγο αργότερα. «Τον είδα και μετά αφού είχε ηρεμήσει. Το πρόσωπό του ήταν τελείως λευκό. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο έτσι», τόνισε.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Keywords
Τυχαία Θέματα