Η Ζορμπά πήγε Ακρόπολη και είπε στους απεργούς ότι δεν ήξερε το αίτημα για συνάντηση (pics)

Στην είσοδο της Ακρόπολης βρέθηκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης η υπουργός Πολιτισμού, Μυρσίνη Ζορμπά και ο υφυπουργός Κώστας Στρατής, προκειμένου να ζητήσουν, ανήμερα της προκηρυγμένης 24ώρης απεργίας των εργαζομένων στο ΥΠ.ΠΟ.Α., συνάντηση με τους συνδικαλιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από κύκλους της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., η υπουργός δήλωσε άγνοια για το αίτημα που της έχει κατατεθεί εδώ και πολλές μέρες για συνάντηση, καθώς και του εξωδίκου με το οποίο ενημερώθηκε το γραφείο της, όπως και

το αντίστοιχο του υφυπουργό, για την προκήρυξη της απεργιακής κινητοποίησης.

Και στις δύο περιπτώσεις, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, υπήρχαν τα αποδεικτικά στοιχεία από την πλευρά της Ομοσπονδίας των εργαζομένων, αφού τόσο οι ανακοινώσεις τους, όσο και το απεργιακό εξώδικο, βρίσκονται ανηρτημένα στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ. από τις 5 Οκτωβρίου.

Oι εργαζόμενοι στο ΥΠ.ΠΟ.Α προχώρησαν στην απεργιακή κινητοποίηση αντιδρώντας στην «παραχώρηση- παράδοση κτιρίων Μουσείων &Αρχαιολογικών Χώρων στο υπερταμείο που δημιουργήθηκε για την αποπληρωμή του Δημόσιου χρέους προς τους δανειστές της Χώρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα