Η πρώτη ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου: Τα δύο «μεγάλα ευχαριστώ» και η συγκινητική αναφορά στον Νικολαΐδη

Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε την Τετάρτη - και καταμεσής της εορταστικής περιόδου - την επιλογή της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου για τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αντικαθιστώντας τον Νάσο Ηλιόπουλο που κατέβει υποψήφιος στην Α' Αθηνών.

Με ευχές για «καλή επιτυχία» στην Πόπη Τσαπανίδιου, ο Νάσος Ηλιόπουλος - με ανάρτησή του - μιλά για τον κύκλο που έκλεισε στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

και ευχαριστεί τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Ένας κύκλος έκλεισε. Νιώθω χαρούμενος γιατί προσπάθησα να υπηρετήσω το συλλογικό μας σχέδιο με τον σεβασμό και την ευθύνη που έχει να εκπροσωπείς τον πολιτικό σου χώρο.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Popi Tsapanidou. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να κάνει τη διαφορά στη δύσκολη και απαιτητική περίοδο που έχουμε μπροστά μας.

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Alexis Tsipras για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει.

Χρωστάω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Stergios Kalpakis και στην Τάνια Καραγιάννη - Tania Karagianni για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία που είχαμε από την πρώτη μέρα. Χωρίς τη δική τους βοήθεια αλλά και χωρίς το σύνολο της ομάδας του γραφείου τύπου όλα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Είμαι σίγουρος ότι την ίδια πολύτιμη βοήθεια θα συνεχίσουν να παρέχουν μέχρι τις εκλογές και τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία.

Όλες και όλοι ποτέ δε θα ξεχάσουμε τον Alexandros Nikolaidis. Την τύχη που είχαμε να συνεργαστούμε μαζί του. Του χρωστάμε για όσα μας έμαθε, πρώτα από όλα με το προσωπικό του παράδειγμα.

Στο χέρι μας είναι το 2023 να είναι μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά δικαιοσύνης. Καλούς αγώνες!

#ΝΑΣΟΣ_ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ #ΣΥΡΙΖΑ #ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ #ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ_ΤΥΠΟΥ #ΠΟΠΗ_ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ #ΕΚΛΟΓΕΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα