Η Ολλανδή δημοσιογράφος απαντά: «Λατρεύω τους Έλληνες, είναι δικτατορία η Τουρκία» (βίντεο)

Το πρόσωπο της... ημέρας έγινε η Ingeborg Beugel, η Ολλανδή δημοσιογράφος η οποία εξόργισε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στη συνέντευξη Τύπου με τον Ολλανδό ομόλογό του, Μαρκ Ρούτε.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, την επόμενη ημέρα μετά τον... σάλο και απάντησε σε όσους την κατηγορούν πως είναι «φιλότουρκη».

«Ήμουν από τις πρώτες δημοσιογράφους που έγραψαν για την Τουρκία. Πήγα στην Τουρκία, έκανα ρεπορτάζ. Εάν ήμουν ανταποκρίτρια

στην Τουρκία, θα πολεμούσα την τουρκική εξουσία μ’ αυτό που κάνω. Όλοι ξέρουμε τι παιχνίδια παίζει η Τουρκία, ότι η Τουρκία είναι μία δικτατορία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

{https://twitter.com/IBeugel/status/1400400075529011200}

Επιπλέον, διέψευσε πως έχει Πακιστανούς υπηρέτες, οι οποίοι βγάζουν τα σκυλιά της βόλτα, όπως υποστήριξε γείτονάς της. «Στο σπίτι μου φιλοξενώ κάτοικο της Ύδρας, ο οποίος είναι άστεγος και διαφορετικά θα πεθάνει από κρύο στη βάρκα του. Πότε πότε έρχονται τα παιδιά μου και φίλοι μου, ενώ ακόμα έχω τρία σκυλιά από τον δρόμο», σημείωσε.

Σχετικά με τη σύλληψή της στην Ύδρα το 2021 με την κατηγορία πως φιλοξενούσε Αφγανό μετανάστη, το αίτημα ασύλου του οποίου έχει απορριφθεί, η ίδια υποστήριξε ότι «δεν ήταν παράνομος».

Τέλος, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, τόνισε πως «η Ελλάδα είναι η χώρα των παιδιών μου, λατρεύω τους Έλληνες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολλανδή, Λατρεύω, Έλληνες, Τουρκία,ollandi, latrevo, ellines, tourkia