Η Μακάμπι «έρχεται» Ελλάδα και η ΕΛΑΣ μπαίνει σε συναγερμό

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague και η ΕΛΑΣ αναμένεται να μπει σε κατάσταση «συναγερμού» λόγω της παρουσίας της ομάδας του Τελ Αβίβ στην Αθήνα.

Μάλιστα, αυτή

δεν είναι η μοναδική αναμέτρηση που θα έχει ο Παναθηναϊκός με ομάδα από το Ισραήλ αυτό το διάστημα, καθώς στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας είναι προγραμματισμένη στις 14 Δεκεμβρίου η αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα, για το (ποδοσφαιρικό) Europa League, στην 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Οι δύο αναμετρήσεις αναμένεται να φέρουν σε «συναγερμό» την ΕΛΑΣ, καθώς είναι γνωστή η στάση των οργανωμένων του Παναθηναϊκού, της Θύρας 13, υποστηρίζοντας την Παλαιστίνη.

Έτσι, όπως και στο παιχνίδι απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, έτσι και σ' αυτό με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναμένεται να υπάρχει και το σχετικό πανό «Freedom to Palestine», με την ατμόσφαιρα να αναμένεται... «βαριά» στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, η παρουσία ομάδων από το Ισραήλ στην Ελλάδα δε θα περιοριστεί μόνο στους αγώνες του Παναθηναϊκού, καθώς στις 15 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ΠΑΟΚ - Χαποέλ Ιερουσαλήμ για το μπασκετικό Champions League, ενώ σε κάθε περίπτωση στο δεύτερο γύρο της Euroleague ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

#ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ #ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ #ΠΑΟΚ #ΜΑΚΑΜΠΙ #ΤΕΛ_ΑΒΙΒ #ΕΛΑΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα