Η Κωτσόβολος ενώνει τις δυνάμεις της με τα καταστήματα MAX STORES

Η Κωτσόβολος προχώρησε σε νέα συνεργασία με τα MAX STORES, την εταιρεία πώλησης παιχνιδιών, σχολικών, βιβλίων και εποχιακών ειδών, διαθέτοντας πλέον τα 75 Quick Points των καταστημάτων της για την παραλαβή των παραγγελιών από τα MAX STORES, εύκολα, γρήγορα και άμεσα.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Κωτσόβολος

αξιοποιεί στο μέγιστο το σύνολο των καταστημάτων της, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές να εξυπηρετηθούν. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες απολαμβάνουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία, καθώς μέσω των Quick Points, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος αναμονής και παραλαβής των προϊόντων.

Η Κωτσόβολος, πιστή στην υπόσχεσή της να αναβαθμίζει συνεχώς την αγοραστική εμπειρία, διερευνά και παρέχει στους πελάτες νέους τρόπους άμεσης εξυπηρέτησης, προσφέροντας συνεχώς καινοτόμες λύσεις και επιλογές για μία Καλύτερη Ζωή.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 2.700 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους την φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 829 καταστημάτων που διαθέτει, με 35.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.

Σχετικά με τα Max Stores

Τα MAX STORES είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση που εδώ και 30 χρόνια διαθέτει αυτό ακριβώς που θέλουν και χρειάζονται τα παιδιά. Μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια και βιβλία για όλες τις ηλικίες. Σχολικά είδη αλλά και είδη για μικρούς και μεγάλους για όλες τις εποχές και γιορτές, όπως χριστουγεννιάτικα, αποκριάτικες στολές, πασχαλινές λαμπάδες και καλοκαιρινά για αξέχαστες διακοπές και αναμνήσεις. Η εταιρεία διατηρεί ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους πελάτες της. Επενδύει στο ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο σήμερα αριθμεί 230 περίπου άτομα, με κύριο γνώμονα τη γνώση, την εργατικότητα και την καλή διάθεση. Συνεχίζει να παρέχει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες με τα καλύτερα, πιο ποιοτικά και καλόγουστα προϊόντα. Πλέον βρίσκεται κοντά και στις εργασιακές ανάγκες της μαμάς και του μπαμπά με μεγάλη ποικιλία σε είδη γραφείου και αναλώσιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωτσόβολος, MAX STORES,kotsovolos, MAX STORES