Η «άγνωστη» κόρη του τέως βασιλιά Κωσταντίνου, Θεοδώρα

Η 40χρονη Θεοδώρα είναι ηθοποιός και έχει εμφανιστεί στην αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία».

Η Θεοδώρα της Ελλάδας - που διατηρεί τον τίτλο ευγενείας «Πριγκίπισσα Θεοδώρα της Ελλάδας και της Δανίας - γεννήθηκε στο Λονδίνο στις 9 Ιουνίου 1983 κι είναι η νεότερη κόρη και το τέταρτο παιδί του τέως βασιλιά της Ελλάδας

Κωνσταντίνου Β΄ και της συζύγου του Άννας-Μαρίας.

Την αρχική της εκπαίδευση δέχτηκε στο Λονδίνο, ενώ ακολούθησαν σπουδές στην Αυστραλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

Η εμμονή της Θεοδώρας με το θέατρο και την υποκριτική ήταν από νωρίς εμφανής, ήδη από το Woldingham School του Σάρεϊ, όπου η πριγκίπισσα έπαιξε σε πολλές παραστάσεις. Την ενθάρρυνε πολύ και ο πατέρας της. Για αυτό όταν η Θεοδώρα επέλεξε τις θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Northeastern οι γονείς της δεν εξέφρασαν κάποια αντίρρηση.

Σε ηλικία 27 ετών η Θεοδώρα μετακόμισε στο Λος Άντζελες για κινηματογραφική καριέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

Με το όνομα Theodora Greece (Θεοδώρα της Ελλάδας) ξεκίνησε να συμμετέχει σε μικρούς ρόλους, ενώ από το 2011 είναι μία εκ των πρωταγωνιστών του σίριαλ Τόλμη και Γοητεία. Έχει συμμετάσχει επίσης στις κινηματογραφικές παραγωγές «Static», «Respect Greece», «Gates of Hades» και «Little Boy».

Στην κηδεία του πατέρα της, η 40χρονη Θεοδώρα συνοδευόταν από τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κουμάρ, δικηγόρο με ειδικότητα στις αγωγές αποζηµιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει τους αρραβώνες του το 2018 και προετοίμαζε τον γάμο του για το 2020, αλλά τους πρόλαβε η πανδημία του κορονοϊού και ο γάμος του Φίλιππου με τη Νίνα Φλορ.

Έπειτα από αρκετές ματαιώσεις, το ζευγάρι σκόπευε να τελέσει τον γάμο του στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στις Σπέτσες, το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο ο θάνατος του τέως βασιλιά είναι πιθανό να αλλάξει εκ νέου τα σχέδιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess Theodora (@tgreece)

Ο έρωτάς της με τον Μάθιου Κουμάρ έγινε γνωστός τον Μάιο του 2016, όταν οι δυο τους παρευρέθησαν στον γάµο φίλων τους από την Ινδία. Λίγους µήνες µετά, η Θεοδώρα Γλίξμπουργκ ανέβασε τρυφερές φωτογραφίες τους από ένα ταξίδι τους στην Ταϊλάνδη. Έκτοτε μένουν μαζί μόνιμα στο Λος Άντζελες.

#ΤΕΩΣ_ΒΑΣΙΛΙΑΣ #ΒΑΣΙΛΙΑΣ_ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ #ΚΟΡΗ #ΗΘΟΠΟΙΟΣ #ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωσταντίνου Θεοδώρα,kostantinou theodora