Η Mις Βραζιλία αφαίρεσε τις αμυγδαλές της και 5 ημέρες μετά πέθανε: Είχε αιμορραγία και υπέστη ανακοπή

Η 27χρονη γυναίκα έμεινε σε κώμα για δύο μήνες μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη τον Απρίλιο, με τους οικείους της να πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια της επέμβασης αφαίρεσης αμυγδαλών.

Μια πρώην Μις Βραζιλία πέθανε σε ηλικία 27 ετών έπειτα από τεράστια αιμορραγία και καρδιακή προσβολή - που ακολούθησαν μια επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση αμυγδαλών.

Η Gleycy Correia, η οποία στέφθηκε Μις Βραζιλία το 2018, πέθανε σε ιδιωτική κλινική τη Δευτέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gleycy Correia PMU (@gleycycorreia)

Πιο συγκεκριμένα, υπέστη βαριά αιμορραγία και καρδιακή προσβολή μετά τη χειρουργική αφαίρεση των αμυγδαλών, αφού έμεινε πρώτα σε κώμα για δύο μήνες καθώς υπέστη καρδιακή ανακοπή τον Απρίλιο.

«Έκανε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει τις αμυγδαλές της και μετά από πέντε ημέρες στο σπίτι, είχε αιμορραγία», δήλωσε ο ιερέας της οικογένειας Lidiane Alves Oliviera, σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Είχε καρδιακή ανακοπή στις 4 Απριλίου και από τότε ήταν σε κώμα, χωρίς νευρολογική δραστηριότητα. Σήμερα πέθανε », πρόσθεσε.

Ο πάστορας Jak Abreu, ο οποίος γνωρίζει την οικογένεια της Correia, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι συγγενείς της πιστεύουν ότι υπήρξε ιατρικό λάθος κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

#ΒΡΑΖΙΛΙΑ #ΜΟΝΤΕΛΟ #ΠΕΘΑΝΕ #ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ #ΙΑΤΡΙΚΟ_ΛΑΘΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Mις Βραζιλία, Είχε,Mis vrazilia, eiche