Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προθεσμία πήρε για την απολογία του ο 22χρονος Πακιστανός

«Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον ανακριτή βρέθηκε ο φερόμενος δράστης του ειδεχθές εγκλήματος στο Περιστέρι - Τι δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας της 17χρονης

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο νεαρός, Πακιστανικής καταγωγής, που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στα Σκόπια και παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές κατηγορούμενος

για τη δολοφονία 17χρονης στο Περιστέρι.

Ο συνήγορος της οικογένειας της 17χρονης, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε πώς «η σύλληψη του 22χρονου Πακιστανού είναι μια σταγόνα παρηγοριάς γι' αυτούς τους ανθρώπους», συμπληρώνοντας πώς η οικογένεια της άτυχης Νικολέτας ήθελαν να συναντήσουν τον δολοφόνο της κόρης τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Δηλώσαμε παράσταση πολιτικής αγωγής προς υπεράσπιση της κατηγορίας εναντίον του ανθρωπόμορφου τέρατος που στέρηση τη ζωή της Νικολέτας, της 17χρονης που δεν πρόλαβε να ζήσει καθόλου της ζωής, αλλά μόνο τις λύπες από 11 χρόνων που είχε τις περιπέτειες στην προσωπική της ζωή. Ο αντίδικος που είναι αυτεπάγγελτος Δικηγόρος ζήτησε να λάβει προθεσμία εκτός της πρώτης η οποία ελήφθη πριν δυο ημέρες για την αυριανή μέρα προκειμένου να απολογηθεί ο πελάτης του. Δεν έχουμε κανένα νόημα γιατί δικονομικά έχει το δικαίωμα να το κάνει η ίδια η διαδικασία θα παραμείνει και πιστεύω ότι αύριο η δικαιοσύνη μετά την απολογία θα δείξει ότι η ποινή είναι πρώτων η προσωρινή κράτηση και έπειτα στο δικαστήριο η ισόβια για αυτόν τον άνθρωπο που αφαίρεσε ζωή.

Το κλίμα στην οικογένεια της άτυχης Νικολέτας είναι πολύ βαρύ, είναι ένας τεράστιος πόνος και από την πλευρά του πατέρα και από την πλευρά της μητέρας. Η σύλληψη του είναι μια σταγόνα παρηγοριάς γι' αυτούς τους ανθρώπους. Ήθελαν να έρθουν και να συναντήσουν τον δολοφόνο της κόρης τους δεν ήταν όμως εφικτό. Η οργή του πατέρα είναι τεράστια και θα ήθελε να τον συναντήσει και είχε αυτή την πρόθεση, όπως και της μητέρας. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν άλλα τρία παιδιά και πρέπει να σταθούν στα πόδια τους για να μπορέσουν να τα μεγαλώσουν. Ο θυμός τους, η τεράστια οργή τους γι αυτό τον άνθρωπο και ένα μεγάλο γιατί συνοδεύει τις σκέψεις τους καθημερινά», δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας της 17χρονης, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

{https://www.youtube.com/watch?v=sSxDwDdZ_dw}

#ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα