Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Αυτός είναι ο δράστης, μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» μετά από επιληπτική κρίση

Φρουρούμενος στο Αττικό Νοσοκομείο νοσηλεύεται ο 50χρονος γυναικοκτόνος, πρώην οικοδόμος, ο οποίος ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη σύζυγό του στη Νίκαια

Ακόμη ένα άγριο έγκλημα με θύμα γυναίκα και δράστη τον σύζυγό της σημειώθηκε την Κυριακή, αυτή τη φορά στη Νίκαια.

Μετά την δολοφονία, ο γυναικοκτόνος φέρεται να τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ στις 05:20 τα ξημερώματα, δηλώνοντας στους αστυνομικούς: «Ελάτε στο σπίτι. Σκότωσα τη γυναίκα μου...»

Η αστυνομία έσπευσε στο σε ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Βοσπόρου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και βρήκε τη γυναίκα νεκρή με σημάδια στο λαιμό της.

Στις πρώτες καταθέσεις που έδωσαν στους αστυνομικούς γείτονες ανέφεραν ότι υπήρχε παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας στο διαμέρισμα που συζούσε το ζευγάρι. Οι γείτονες τόνισαν ότι είχαν κληθεί και στο παρελθόν αστυνομικοί να σπεύσουν στο διαμέρισμα της Νίκαιας.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφρίες, παρότι οδηγούνταν συχνά στο αστυνομικό τμήμα, η γυναίκα έλεγε στους αστυνομικούς ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του συζύγου της.

Ο δράστης δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση, καθώς υπέστη επιληπτική κρίση και έτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Αυτός είναι ο φερόμενος γυναικοκτόνος

#ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ #ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΟΣ #ΝΙΚΑΙΑ #ΑΤΤΙΚΟΝ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ #ΒΙΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα