Γυναικοκτονία στη Δάφνη: Ποινική δίωξη στον δολοφόνο για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Ποινική δίωξη για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος απαγγέλθηκαν από τον Εισαγγελέα σε βάρος του συζυγοκτόνου της Δάφνης, ο οποίος σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση καθώς και για τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση της

ιατροδικαστού Σουλτάνας Μαριανού, ο θάνατος της νεαρής γυναίκας και μητέρας ενός παιδιού 11 ετών, προήλθε από δύο βαθιά τραύματα στην τραχηλική χώρα.

Δεν είχε αμυντικά τραύματα, δεν αντέδρασε καθόλου, για αυτό δεν αποκλείεται να την σκότωσε ενώ κοιμόταν ή ξεκουραζόταν. Επίσης η ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα δεν είχε παλιά τραύματα κακοποίησης, μώλωπες ή εκχυμώσεις.

Ο 39χρονος καθ’ ομολογιαν δράστης του εγκλήματος, φέρεται να προκάλεσε τα μοιραία χτυπήματα στη σύζυγό του με ένα μαχαίρι 28 εκατοστών, χτυπώντας την δύο φορές στο λαιμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα