Γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο βγαίνοντας από ασανσέρ και την βρήκαν 3 μέρες μετά

Μια γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροδρόμιο της Ινδονησίας, αφού βγήκε από τις πόρτες και έπεσε στο φρεάτιο του ανελκυστήρα. Μάλιστα βρέθηκε τρεις μέρες αργότερα καθώς την αναζητούσε η οικογένεια της.

Η 38χρονη Άισια ανέβηκε με το ασανσέρ στον δεύτερο όροφο ενώ πήγαινε να συναντήσει την ανιψιά της στον χώρο ελέγχου του αεροδρομίου στις 24 Απριλίου.

Το υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος δείχνει τη γυναίκα να μπαίνει στο ασανσέρ του αεροδρομίου πριν αρχίσει να ασχολείται με το τηλέφωνό της.

Φαινόταν να είναι μπερδεμένη όταν το ασανσέρ

σταμάτησε με τις πόρτες απέναντί της να είναι ακόμα κλειστές.

Χωρίς να γνωρίζει ότι πόρτα πίσω της είχε ανοίξει, άρχισε να πατάει μανιωδώς τα κουμπιά έκτακτης ανάγκης προσπαθώντας να ανοίξει τις κλειστές πόρτες, μπροστά της

Στη συνέχεια, η γυναίκα φέρεται να τηλεφώνησε στην ανιψιά της για να της πει ότι είχε παγιδευτεί, καθώς συνέχιζε να πιέζει τις κλειστές πόρτες.

Σύντομα άνοιξαν και η γυναίκα βγήκε έξω και βούτηξε στο κενό στο φρεάτιο του ανελκυστήρα, καθώς δεν αντιλήφθηκε την κατάσταση.

Η οικογένεια της γυναίκας ζήτησε από το προσωπικό του αεροδρομίου να την αναζητήσει αφού έχασε την επαφή μαζί της, αλλά δεν μπόρεσε να τη βρει στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου. Βρέθηκε μόνο τρεις ημέρες αργότερα, όταν αναδύθηκε μια δυσάρεστη δυσοσμία από την περιοχή κοντά στο ασανσέρ και το προσωπικό κλήθηκε να ερευνήσει.

Το πτώμα της ανακαλύφθηκε παγιδευμένο στον πυθμένα του φρεατίου και ανασύρθηκε μετά από πεντάωρη επιχείρηση. Η σορός της στάλθηκε σε νοσοκομείο για νεκροψία.

#ΓΥΝΑΙΚΑ #ΑΣΑΝΣΕΡ #ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ #ΘΑΝΑΤΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα