ΓΣΕΕ: Γενική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου

Γενική απεργία για τις 14 Δεκεμβρίου αποφάσισε η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στην κυβερνητική πολιτική, την οποία χαρακτηρίζει «αδιέξοδη και ανάλγητη», όπως αυτή εκφράζεται με τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς.

Σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, αποφασίστηκε να οργανωθεί την ημέρα της απεργίας,

συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, Πανεθνική Δράση σε συντονισμό με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.

Σκοπός είναι να συντονιστεί καλύτερα ο αγώνας και η περαιτέρω δράση της ΓΣΕΕ στο πλαίσιο μιας κοινωνικής συμμαχίας ενάντια στην πολιτική των μνημονίων. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων καθώς και εκπροσώπων Επαγγελματοβιοτεχνών, Εμπόρων και Επιστημονικών φορέων, υπό την προεδρεία της ΓΣΕΕ.

Γίνεται λόγο για «αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και αποτυπώνεται και στον νέο προϋπολογισμό, έναν προϋπολογισμό κοινωνικής ισοπέδωσης και ανακύκλωσης της ύφεσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα