Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έπαιρνα χάπια για να χάσω κιλά, έγινα επιθετικός και χτύπησα άνθρωπο»

Για τη μάχη του με τα κιλά, τη σχέση του με τον γάμο και την επιτυχία μίλησε την Πέμπτη (09/12), μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε, την Πέμπτη (09/12), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μίλησε για την επιτυχία, τη μάχη του με τα κιλά και τον γάμο.

Η ανηδονία της επιτυχίας

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις στο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε:

«Έπασχα από

ανηδονία, κάτι που ανακάλυψα όταν έκανα ψυχοθεραπεία. Ενώ έκανα έναν τεράστιο αγώνα να κατακτήσω κάτι, τη στιγμή που το κατακτούσα, είχε τελειώσει για εμένα. Αντί να το απολαύσω και να το χαρώ, δεν καταλάβαινα τι ακριβώς ζούσα. Εγώ 17 χρονών μπήκα στην τηλεόραση, είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, όλη μου τη ζωή πρόσεχα και το παραμικρό να μην δώσω δικαίωμα. Ακόμα και τις περιόδους που λίγο ή πολύ την “άκουσα”».

Ακόμα, ο παρουσιαστής είπε: «Σε μια ηλικία 30 ετών είχα 25.000 άτομα κοντά μου σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Βίωνα έναν παροξυσμό. Δεν είχα δουλέψει τον εαυτό μου, δεν ήμουν έτοιμος για όλο αυτό και όταν τελείωσε αυτό το πάρτι, πήγα σπίτι και ήμουν μόνος, και λέω τώρα τι κάνεις; Οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου είναι τραγικές και έτσι ζήτησα βοήθεια από ειδικό, και για πολλά άλλα ψυχολογικά προβλήματα που έπρεπε να πετάξω από πάνω μου, ευτυχώς πριν γίνω πατέρας».

Η προσπάθεια να χάσει βάρος και τα χάπια

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε και για την προσπάθεια που έκανε να χάσει βάρος, παίρνοντας χάπια, τα οποία και σταμάτησε όταν άλλαξε η συμπεριφορά του.

Χαρακτηριστικά, ο ίδιος ανέφερε: «Η πιο δύσκολη ημέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που με πονάει. Αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση, βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε θα με βοηθήσει και μου έδωσε ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. Το παίρνω και αλλάζει η ζωή μου, από τη μια πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω και αρχίζω και χάνω κιλά, και από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αποκορύφωμα μια νύχτα, ενώ παίζαμε χαρτιά, έγινα πολύ επιθετικός μέχρι να χτυπήσω έναν άνθρωπο, επικράτησε μια τρέλα, μαλώνω στον δρόμο, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμα και με τη σύντροφο μου, δεν καταλάβαινε ότι είμαι εγώ. Τότε βλέπει στις ενδείξεις του φαρμάκου ότι γράφει ότι υπάρχει περίπτωση να σας ανοίξει νευρώνες του εγκεφάλου σας που δεν τους ξέρατε και εκεί παθαίνω σοκ. Το πέταξα και είπα δεν με ενδιαφέρει πλέον να χάσω κιλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα