Γνωστός τραγουδιστής ο άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Στις ράγες του τρένου αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, ένας από τους πιο γνωστούς λαϊκούς τραγουδιστές της δεκαετίας του '80, ο Βασίλης Καλούσης.

Ωστόσο, πίσω από την απονενοημένη πράξη του καλλιτέχνη, κρύβεται το δράμα που ζούσε εξαιτίας της ανεργίας, όπως αναφέρει η Espresso.

Η είδηση του θανάτου του, πάγωσε τόσο τους ελάχιστους συγγενείς του, που τον αναγνώρισαν με δυσκολία στο Νεκροτομείο Αθηνών,

όπου μεταφέρθηκε, όσο και τους φίλους του. Η αναγνώριση του πτώματος έγινε με καθυστέρηση 10 ημερών, καθώς όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν σε νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί ως "αγνώστου ταυτότητας".


Είναι 1η Οκτωβρίου. Ο σταθμός του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο σφύζει από κόσμο. Ανάμεσα στους επιβάτες που περιμένουν το τρένο, και ο τραγουδιστής. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας είναι βυθισμένος στις σκέψεις του.

Όμως, κανείς δεν περιμένει τη συνέχεια. Ξαφνικά, ο άνδρας πέφτει στις γραμμές. Κανείς δεν προλαβαίνει να τον σταματήσει. Τα παγωμένα βλέμματα όλων, μαρτυρούν ότι ο άγνωστος άνδρας βρίσκεται διαμελισμένος κάτω από το τρένο. Η διεύθυνση του ΗΣΑΠ σταματάει για κάποιες ώρες την κυκλοφορία των τρένων και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Λίγη ώρα μετά ο απεγκλωβισμός του άτυχου άνδρα γίνεται από εφτά πυροσβέστες, που φτάνουν στο σημείο με δύο οχήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα