Γλυκά Νερά: Η πρώτη εικόνα του συζυγοκτόνου στη φυλακή, τι είπε για την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα (βίντεο, εικόνες)

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περνάει τις πρώτες ημέρες στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Στο φως της δημοσιότητας η πρώτη του φωτογραφία, νέα στοιχεία για την υπόθεση, τι είπε ο συζυγοκτόνος για την αφαίρεση της κάρτας από την κάμερα.

Στη δημοσιότητα ήρθε φωτογραφία – ντοκουμέντο του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα από τη

φυλακή. Όλα τα νέα στοιχεία από την υπόθεση που συνεχίζει να συγκλονίζει, τι είπε ο 32χρονος πιλότος και γυναικοκτόνος για την αφαίρεση της κάρτας της κάμερας από τη μεζονέτα το μοιραίο βράδυ. Ποιο... χέρι έστελνε μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν στην «ψυχολόγο».

Πιο αναλυτικά, στη φωτογραφία που δημοσίευσε το «Star», φαίνεται ο γυναικοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην 6η πτέρυγα των φυλακών.

Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι. Την Πέμπτη (24/05), πέρασε από ψυχιατρική εξέταση. Θα ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς ενώ έχει ζητήσει και κάποια βιβλία.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «STAR», τις πρώτες ώρες της κράτησής του, ο κατ' ομολογία δολοφόνος της συζύγου του δεν μιλούσε καθόλου, αλλά έχει, πλέον, επικοινωνία με τους συγκρατούμενούς του. Φέρεται μάλιστα να έχει έρθει πιο κοντά με τον πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα και βρίσκεται στο ίδιο κελί.

«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του», ανέφερε άνθρωπος μέσα από τις Φυλακές Κορυδαλλού για τον 33χρονο πιλότο. Ο στυγνός δολοφόνος της Καρολάιν δείχνει αρκετά άνετος και έχει εγκλιματιστεί πολύ γρήγορα, σύμφωνα με το STAR, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει και κάποια βιβλία. Την Πέμπτη πέρασε από ψυχιατρική εξέταση, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες εξετάσεις από γιατρούς.

Το επισκεπτήριο στον δολοφόνο της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού

Το πρώτο επισκεπτήριο δέχθηκε σήμερα ο κατ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος μετά την ομολογία του φόνου στα Γλυκά Νερά. Τον 33χρονο επισκέφθηκε ο δικηγόρος του με τον οποίο συζήτησαν για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Τι είπε ο γυναικοκτόνος για την αφαίρεση της κάρτας της κάμερας

Το τι συνέβη την μοιραία νύχτα της δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά αναφορικά με την κάμερα προσπάθησε να εξηγήσει ο 32χρονος γυναικοκτόνος.

Σύμφωνα με το «Mega», ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ισχυρίστηκε πως η κάμερα σταματά να την καταγραφή όταν κάποιος μπει να δει τι έχει καταγραφεί στην εφαρμογή του κινητού. Έτσι, είπε, ότι μπήκε να δει αν έχει καταγραφεί ο τσακωμός με την Κάρολαϊν, που όπως υποστήριξε του είχε πει η «να ψοφήσετε εσύ και το παιδί».

Στην ερώτηση γιατί ήθελε να δει το απόσπασμα, ο 32χρονος πιλότος απάντησε ότι ήθελε να πάει να το δείξει στην Κάρολαϊν για να της πει πόσο άσχημα φέρθηκε.

Όπως ανέφερε το «Mega», δικαστικές πηγές λένε ότι πρέπει να γίνει πραγματογνωμοσύνη της κάμερας και αυτή γιατί η αφαίρεση της κάρτας μνήμης ενισχύει ή αποδομεί το ζήτημα της προμελέτης του εγκλήματος.

Ένα ακόμα στοιχείο έχει να κάνει με τη στάση που βρέθηκε νεκρή η Κάρολαϊν. Η άτυχη 20χρονη βρέθηκε μπρούμυτα και χωρίς κανένα αμυντικό τραύμα. Κάτι που σημαίνει ότι η κοπέλα κοιμόταν όταν δολοφονήθηκε και πως σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τον 32πιλότο, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Παράλληλα, ο ανακριτής ρώτησε για σχέση με Κάρολαϊν. Ο συζυγοκτόνος δεν παρουσίασε ειδυλλιακή σχέση, έκανε λόγο για εντάσεις ενώ ισχυρίστηκε ότι τον χτυπούσε κάποιες φορές η Κάρολαϊν. Σημειώνεται ότι αν ο πιλότος καταδικαστεί αμετάκλητα, τότε χάνει οριστικά την γονική μέριμνα του παιδιού του.

Ποιο... χέρι έστελνε μηνύματα από το κινητό της Κάρολαϊν στην «ψυχολόγο»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις λεπτομερειών από το στυγερό έγκλημα στη Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν και θύτη τον 32χρονο συζυγοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ειδικότερα, στις 4 Φεβρουαρίου του 2021 η αδικοχαμένη Κάρολαϊν και ο 32χρονος δράστης αποφάσισαν να σταματήσει η 20χρονη τις συνεδρίες με την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, τις προηγούμενες ημέρες από την κρίσιμη αυτή ημερομηνία, η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχουν κάνει συνεδρίες, όπου διαπιστώνονται σημαντικές εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι. Η «ψυχολόγος» προσπαθεί να λειτουργήσει κατευναστικά και στις 4 Φεβρουαρίου λαμβάνει το εξής μήνυμα από το κινητό της Κάρολαϊν: «Διακόπτουμε τις συνεδρίες, γιατί πηγαίνω πολύ καλύτερα».

Το μήνυμα αυτό φαίνεται πως προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην «ψυχολόγο» μεγάλη έκπληξη, καθώς το κλίμα ανάμεσα στο ζευγάρι χαρακτηριζόταν από εντάσεις.

Η κ. Μυλωνοπούλου φαίνεται πως έστειλε μήνυμα στον σύζυγο της Κάρολαϊν. «Η Κάρολαϊν μου είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει και αυτό είναι μεγάλο λάθος», του είπε.

Ο πιλότος της απαντάει αμέσως: «Έχετε δίκιο, είναι λάθος, θα προσπαθήσω να τη μεταπείσω. Θα σας ειδοποιήσω αμέσως». Η ειδοποίηση αυτή, ωστόσο, δεν υπήρξε ποτέ…

Ποιος έστειλε το μήνυμα λίγους μήνες πριν το έγκλημα στα Γλυκά Νερά;

Επιπλέον, υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα έχει σταλεί από το κινητό της 20χρονης αλλά μετά από παρέμβαση του συζυγοκτόνου, ο οποίος δεν ήθελε να συνεχίσει αυτές τις συνεδρίες και υπάρχουν υποψίες πως εκείνος της είχε υποδείξει τι να γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Κάρολαϊν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

Τη Δευτέρα η απόφαση για τη μικρή Λυδία

Εν τω μεταξύ, το οικογενειακό περιβάλλον που θα μεγαλώσει η Λύδια, που αποχωρίστηκε βίαια τη μητέρα της θα αποφασίσει την ερχόμενη Δευτέρα (28/06) η εισαγγελέας Ανηλίκων.

Την αποκλειστική επιμέλεια της εγγονής της, ζητά, με αίτημά της που κατέθεσε την Πέμπτη (24/06), η μητέρα της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Η οικογένεια του καθ’ ομολογία δολοφόνου, σε αίτημά της, ζητά επιμέλεια από κοινού και προτείνει να μοιραστεί ο χρόνος ανάμεσα στις δύο πλευρές: Οκτώβριο με Απρίλιο το παιδί να ζει στην Αθήνα και τον άλλο μισό χρόνο στην Αλόννησο με τους άλλους παππούδες.

«Η μικρή Λυδία πρέπει να μεγαλώσει με δίχτυ ασφάλειας» δήλωσε στο MEGA ο κοινωνικός λειτουργός Σταμάτης Πίττας. Η εισαγγελέας Ανηλίκων θα εξετάσει και τα δυο οικογενειακά περιβάλλοντα και θα αποφασίσει σε ποιο θα μεγαλώσει το παιδί.

Η μικρή Λυδία συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής της την περασμένη Δευτέρα χωρίς την ανάσα, το χάδι και την αγκαλιά της μητέρας της.

Στις εισαγγελικές αρχές έχουν παραδοθεί τα πορίσματα των κοινωνικών υπηρεσιών που εξέτασαν τα δύο οικογενειακά περιβάλλοντα, ενώ η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα ληφθεί από το δικαστήριο εντός τριών μηνών.

Η νέα δήλωσή του μέσα από τις φυλακές

Παράλληλα, σε νέα δήλωση με την οποία ζητά συγγνώμη προχώρησε την Πέμπτη (24/06) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο γυναικοκτόνος των Γλυκών Νερών μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται μετά την απολογία του.

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Star.

Ο 32χρονος πιλότος, που οδηγήθηκε στη φυλακή μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, θα βρίσκεται σε «προστατευόμενο» περιβάλλον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δεν έχουν καταθέσει ακόμα οι γονείς του πιλότου

Την ίδια στιγμή, τρία άτομα - κλειδιά στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν δεν έχουν καταθέσει ακόμα στις Αρχές, παρά το γεγονός ότι ζητείται να γίνει άρση των κινητών τους.

Σύμφωνα με το «Star», πρόκειται για τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του δολοφόνου. Είναι βέβαιο ότι θα τους καλέσει ο ανακριτής που προΐσταται της έρευνας. Επίσης έχει ζητηθεί και η άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους τόσο ένα μήνα πριν το έγκλημα όσο και έναν μήνα μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα