Γλυκά Νερά – Κατερινόπουλος: Το «ύποπτο» ταξίδι τον Απρίλιο, το κίνητρο δεν ήταν η μεταξύ τους σχέση (βίντεο)

Για ένα ταξίδι στην Κρήτη μίλησε ο ταξίαρχος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος.

Για ένα ύποπτο ταξίδι, που δεν διευκρίνησε αν αφορούσε την Καρολάιν ή τον δολοφόνο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μίλησε στο MEGA, ο ταξίαρχος ε.α της Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Στο πρώτο δωδεκαήμερο του Απριλίου ένας εκ των δύο μαζί με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψε σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα και είδαν κάποιο σπίτι για να το νοικιάσουν. Μην

ξεχνάτε ότι εκείνη την περίοδο είχαμε κορονοϊό και απαγορεύονταν και οι μετακινήσεις. Προφανώς φαίνεται πως θα ταξίδεψαν με κάποιο εναέριο μέσο».

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ξεκαθάρισε πως ακόμα και πρωτοετής φοιτητής «μπορεί να καταλάβει ότι δεν υπάρχει βρασμός ψυχής». «Κάτι δεν πήγαινε καλά και κάποιος προφανώς ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Άρα εδώ έρχεται αυτό να μας πει ότι εντάξει, φτάσαμε σ' ένα έγκλημα τον Μάιο. Από τον Απρίλιο όμως υπήρχαν προβλήματα που δεν ξέρουμε με τι έχουν σχέση, ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει. Γίνεται μια προσπάθεια να φανεί εν βρασμώ ψυχής, ακόμα και πρωτοετής φοιτητής μπορεί να καταλάβει ότι δεν υπάρχει βρασμός ψυχής.

Μπορεί να πρόκειται για πρόσωπο εμπιστοσύνης, θα φανεί στην πορεία και στην έρευνα του ανακριτή. Θεωρώ ότι η πληροφορία είναι σωστή. Θα πρέπει να ψαχτεί από τους αρμόδιους ποιος είχε σχέση με ποιον, γιατί έγινε αυτό το ταξίδι, γιατί δεν νοικιάστηκε ή νοικιάστηκε το σπίτι και ποιος και για ποιον λόγο ήθελε να φύγει. Συνήθως όταν υπάρχει ένα παιδί στη μέση τα ζευγάρια δεν φεύγουν πολύ μακριά».

Σημείωσε τέλος, πως «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κίνητρο είναι η σχέση του ζευγαριού. Το έδειξε η στάση και η ομολογία του δράστη πριν και μετά την ομολογία του. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει πριν την ομολογία και άλλα μετά. Δεν νομίζω ότι οι δικαστές θα παραπλανηθούν. Η υπόθεση έχει ουρά που πρέπει να ψαχτεί.

Τα πάντα όλα πρέπει να διερευνηθούν, για να λένε οι αρμόδιοι ότι έκαναν σωστή δουλειά. Είναι ένα ζευγάρι, θα μπορούσε να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει και αυτό να ήταν ένα πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι έτσι. Αν είναι όμως; Γιατί να μείνουν κάποιοι στο απυρόβλητο. Μου κάνει εντύπωση, θεωρώ αδιανόητο, να μην έχει μπει το τηλέφωνο σε τεχνική προστασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα