Γκουντάρας προς Alpha: Δε βγάζεις ανακοίνωση 31 λέξεις για την Ελένη Μενεγάκη

Εκνευρισμένος είναι ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γρηγόρης Γκουντάρας, σχετικά με την ανακοίνωση που έβγαλε ο Alpha για την αποχώρηση της παρουσιάστριας από την τηλεόραση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Alpha εξέδωσε ανακοίνωση για τη Μενεγάκη

όπου σημείωνε τα ακόλουθα: «Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη «καλημέρα», ο Alpha αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της».

Από την πλευρά του ο Γ. Γκουντάρας ανέφερε σχετικά: «Έβγαλε τώρα μια ανακοίνωση ο Alpha με την οποία εγώ έχω εκνευριστεί. Γιατί δε βγάζεις ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη 31 λέξεις. Ενδεχομένως αυτοί οι κύριοι που είναι τώρα στη διοίκηση του Alpha δεν έχουν ενημερωθεί καλά. Εγώ ξέρω πολύ καλά πως υπήρχαν χρονιές που μπορεί να έλεγαν πως έχει κάνει την εκπομπή μαγκαζίνο, αλλά όλο το κανάλι πληρωνόταν από την Ελένη από τα διαφημιστικά.

Άρα λοιπόν έναν άνθρωπο που έχει στηρίξει τόσο το κανάλι και όλα τα παιδιά που ήταν εκεί… Ας έχει αλλάξει η διοίκηση, δε μπορεί να μη ξέρουν. Δεν είναι ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη αυτή. Θα μπορούσε να είναι ανακοίνωση για ένα δημοσιογράφο που έφυγε… Μπορεί να έχω λάθος».

Η Ναταλί Κακκαβά για Γκουντάρα - Μενεγάκη

Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος που αναλαμβάνει από τη Δευτέρα 6 Ιουλίου την παρουσίαση εκπομπής στο Open, σήμερα θα βρίσκεται μαζί με την παρουσιάστρια ζωντανά στην εκπομπή. Την παρουσία του έκανε γνωστή η σύζυγός του Ναταλί Κακκαβά με ανάρτηση στο Instagram όπου έγραφε τα ακόλουθα: «16 χρόνια,12 ώρες καθημερινά... Μια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα.. Όπως όλες οι σχέσεις πάθους άλλωστε... Όταν κάτι όμως έχει αξία, στο τέλος έρχεται η ισορροπία...
Αύριο λοιπόν, στην τελευταία εκπομπή της, η @elenimenegaki και ο @g.goudaras έχουν να θυμηθούν πολλά.. Μέχρι και εγώ ανυπομονώ να σας δω..».

Διαβάστε ακόμη:

Χρήστος Σαντικάι: Από τους θρησκευτικούς ύμνους στο Alter στα... τραγούδια του Μαρτάκη

Νικητής Survivor: Διαλύθηκε το στομάχι μου - Έφαγα ποντίκια

Keywords
Τυχαία Θέματα