Γηροκομείο «κολαστήριο» στα Χανιά: Ύποπτη μεταβίβαση ακινήτου και ψυχοφάρμακα

Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του γηροκομείου στα Χανιά, όπου 70 ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους. Η Εισαγγελία φέρεται να ερευνά και μία μεταβίβαση ακινήτου ηλικιωμένου, η οποία χαρακτηρίζεται ως «ύποπτη».

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων διέταξε προκαταρκτική εξέταση, με το ερώτημα της διερεύνησης τέλεσης τυχόν κακουργηματικών πράξεων, όπως συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, έκθεση, σωματικές βλάβες και ανθρωποκτονία με δόλο, δια παραλείψεως και κατά συρροή.

Πρώην εργαζόμενοι

και συγγενείς τροφίμων που κατέθεσαν καταγγέλλουν την παράνομη χορήγηση ψυχοφαρμάκων προκειμένου να μένουν ήσυχοι οι τρόφιμοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, στους ισχυρισμούς των πρώην εργαζομένων, οι οποίοι κάνουν λόγο για απάνθρωπες συνθήκες και κλοπές, έρχονται να προστεθούν και καταγγελίες από συγγενείς των τροφίμων.

Σύμφωνα ωστόσο με τον δικηγόρο του γηροκομείου Χανίων οποιαδήποτε κατηγορία απορρίπτεται, ενώ κάνει λόγο για «ανυπόστατους» και «ψευδείς» ισχυρισμούς, συμπληρώνοντας ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία για να απαντήσουν με αυτά και όχι κατά φαντασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα