Γιορτή στο νοσοκομείο για τον Κώστα Ευριπιώτη - Το συγκινητικό μήνυμα των παιδιών του

Την ημέρα που γιορτάζει ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, οι γιοι του αποφάσισαν να αναρτήσουν ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως ο ηθοποιός βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο δίνοντας μάχη για τη ζωή του ενώ οι γιοι του αλλά και η σύζυγός του αποφάσισαν να αναρτήσουν ένα σχετικό post στο Facebook για τον πολυαγαπημένο Κώστα Ευριπιώτη.

Έγραψαν χαρακτηριστικά: «Λατρεμένε μας πατέρα χρόνια σου πολλά. Η αγάπη μας να σου δίνει δύναμη.

Αδαμάντιος, Ίωνας και η μαμά».

Σημειώνεται μάλιστα πως οι γιοι του έκαναν πριν από λίγο καιρό μια ακόμη συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του ηθοποιού στο Facebook ενώ εξέφρασαν και τον θυμό τους για όσους εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές της οικογένειάς τους:

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας, αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες.»

Keywords
Τυχαία Θέματα