Γιώργος Καραϊβάζ: Η σχέση του 40χρονου συλληφθέντα με τον επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στο Γέρακα και η μεταχειρισμένη ferrari

Οι έρευνες για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς οι δύο συλλήψεις που έχουν γίνει είναι μόνη η αρχή. Οι σχέσεις του 40χρονου με τον δολοφονηθέντα επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2022 στο Γέρακα και η Ferrari.

O 40χρονος που κατηγορείται τώρα για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ φαίνεται να είχε φιλικές σχέσεις με άτομα από το περιβάλλον και με συγγενείς

του δολοφονηθέντα επιχειρηματία τον Ιούνιο του 2022 στο Γέρακα και ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων.

Συγγενείς του δολοφονηθέντα επιχειρηματία αναφέρουν ότι ο 40χρονος συλληφθέντας για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ σε ένα ταξίδι που είχε κάνει στην Σαντορίνη με τον επιχειρηματία -για να εξετάσουν ένα ζήτημα αναφορικά με ένα πρατήριο καυσίμων-, του ζήτησε ο επιχειρηματίας από τον Γέρακα να σταματήσει να έχει φρουρά από αστυνομικούς και ο 40χρονος να αναλάβει την φύλαξη του επιχειρηματία.

Μάλιστα, ορισμένοι συγγενείς θεωρούν ότι σκόπιμα ο συλληφθέντας για την δολοφονία του δημοσιογράφου είχε προβεί σε αυτήν την ενέργεια, προκειμένου να τον σκοτώσει.

Κατ’ άλλους συγγενείς, κράτησαν φιλικές σχέσεις με τον 40χρονο και έτσι του έδωσαν το πολυτελές super car σε τιμή ευκαιρίας.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές των συγγενών έχει ξεσπάσει δικαστική διαμάχη για την τιμή που δόθηκε το πολυτελές αυτοκίνητο, καθώς ο επιχειρηματίας από τον Γέρακα άφησε πίσω του χρέη τα οποία θα μπορούσαν να είχαν τακτοποιηθεί από την πώληση του αυτοκινήτου.

Σχετικά με την έρευνα της ΕΥΠ που μνημονεύεται μέσα στην δικογραφία του Καραϊβάζ, είναι μία έρευνα που ξεκίνησε το 2016 με 2017 και αφορούσε ένα κύκλωμα επίορκων αστυνομικών, ιδιωτών, δικηγόρων και επιχειρηματιών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Καραϊβάζ που είναι και κρατούμενος, αρνείται παντελώς οποιαδήποτε εμπλοκή με την συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΡΑΙΒΑΖ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΓΕΡΑΚΑΣ #ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ #FERRARI #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Καραϊβάζ, 40χρονου, Γέρακα,giorgos karaivaz, 40chronou, geraka