Γιώργος Καραϊβάζ: Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ - Δύο συλλήψεις ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου»,

αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

«Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

»Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη», κατέληξε ο υπουργός.

Η δολοφονία

Υπενθυμίζεται ότι ενέδρα έξω από το σπίτι του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, στον Άλιμο, είχαν στήσει οι δράστες οι οποίοι τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Απριλίου 2021.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι εκτελεστές έριξαν τουλάχιστον έξι σφαίρες σημαδεύοντας τον άτυχο δημοσιογράφο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν αστυνομικός συντάκτης με μακρά θητεία στο ρεπορτάζ. Πριν δεχθεί το δολοφονικό χτύπημα επέστρεφε σπίτι του από την τηλεοπτική εκπομπή στο Star, με την οποία συνεργαζόταν. Είχε εργαστεί πολλά χρόνια στην τηλεόραση του «Αντέννα», απ' όπου έφυγε το 2017. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

#ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΡΑΙΒΑΖ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ #ΤΑΚΗΣ_ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα