Γιώργος Ιωακειμίδης: Παρά το κόστος είμαστε αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε έργα

Την υλοποίηση της ανακατασκευής του γηπέδου τένις στον «Πλάτωνα» έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης.

«Ένα έργο που το είχαμε ανάγκη και έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό, ήταν η αντικατάσταση του δαπέδου στο γήπεδο του τένις στον «Πλάτωνα», με προϋπολογισμό 38.000€. Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε, πλήρως

ανακατασκευασμένο.» δηλώνει ο κ. Ιωακειμίδης.

Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, νυν Δήμαρχος και υποψήφιος εκ νέου στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 συνεχίζει το μήνυμά του «Όπως έχω πει, οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης, για να είναι λειτουργικές και ασφαλείς, πρέπει να συντηρούνται τακτικά. Παρά το μεγάλο κόστος, είμαστε αποφασισμένοι, τώρα που τα οικονομικά μας το επιτρέπουν, να υλοποιήσουμε έναν προγραμματισμό ανακατασκευών, συντηρήσεων και επισκευών σε όλους τους αθλητικούς χώρους που έχουν τέτοιες ανάγκες.

Αυτή η προσπάθεια θα γίνει πιο εμφανής το επόμενο διάστημα. Με μικρά και μεγάλα έργα, όπως είναι η ολοκλήρωση του ημιτελούς κλειστού γυμναστηρίου στον «Πλάτωνα», η αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου «Σταύρος Μελισσουργός» στο Ρέντη και η αντικατάσταση του ξύλινου δαπέδου στο κλειστό γυμναστήριο του «Πλάτωνα»».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα