Γιάννης Σπαλιάρας: Μιλά για τα «ρολάκια» που έχουν οι Έλληνες ηθοποιοί στην Αμερική

Μία σύνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε χθες ο Γιάννης Σπαλιάρας στην Ελεονώρα Μελέτη όπου σχολίασε μεταξύ άλλων και τους ρόλους που αναλαμβάνουν οι Έλληνες ηθοποιοί στην Αμερική.

Όσον αφορά στο πώς από το μόντελινγκ έγινε ηθοποιός, όπως ανέφερε «Αυτό που μου συμβαίνει τώρα δεν το είχα φανταστεί ποτέ στη ζωή μου. Συνήθως για να βρεθείς σε τέτοιες παραγωγές, να παίξεις σε τέτοια σίριαλ πρέπει να μένεις στο εξωτερικό

τουλάχιστον μια δεκαετία και να περάσεις από εκπαίδευση, εκατοντάδες κάστινγκ». Σύμφωνα με τον ίδιο, τα περισσότερα παιδιά που έχουν πάει στο Λος Άντζελες, Έλληνες ηθοποιοί, μετά από πέντε χρόνια έπαιξαν το πρώτο ρολάκι. «Και όχι μόνο Έλληνες αλλά και ηθοποιοί που βλέπουμε σε μεγάλα ονόματα. Όλοι αυτοί έκαναν για πολλά χρόνια τους σερβιτόρους μέχρι να γίνουν αυτοί που είναι σήμερα», συμπλήρωσε.

Ο Σπαλιάρας μετά το Ιράν

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε πάει για γυρίσματα στο Ιράν και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έπρεπε επιστρέφοντας να μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω κορονοϊού. Όπως σημείωσε «κατευθείαν επιστρέφοντας από το Ιράν μπήκα σε κατ’ οίκον περιορισμό και μόλις τελείωσε ο κατ’ οίκον περιορισμός άρχισε η απαγόρευση της κυκλοφορίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα