Γεωργιάδης: Τα έργα στο Ελληνικό θα ξεκινήσουν εντός του 2019

Εργατικότητα, συνέπεια και ταχύτητα υποσχέθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης φέρνοντας το παράδειγμα της διάσωσης της Creta Farm.

Στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων τόνισε πως “ είμαστε στην Βουλή για να λύνουμε τα προβλήματα των ανθρώπων κι όχι για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας”. “Αφήσατε την χώρα σε ανταγωνιστικότητα είκοσι θέσεις κάτω απο την Ρουάντα” είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι δεν θα μηδενίσει τις προσπάθειες της προηγούμενης κυβέρνησης.

Αναφερόμενος στην επένδυση του Ελληνικού δήλωσε πως το έργο θα ξεκινήσει το 2019. “Μέσα στον Αύγουστο θα εκδοθούν τρεις ΚΥΑ” τόνισε επισημαίνοντας ότι η ΝΔ θα τηρήσει την συμφωνία που έχει υπογραφεί με την Λαμδα.
Επίσης, προανήγγειλε τον “νέο ψηφιακό χάρτη” που θα είναι υπερσύγχρονο πληροφοριακό σύστημα αδειοδότησης για τις νέες επιχειρήσεις. “Κάθε επενδυτής που θα φτάνει σε αυτή την χώρα θα ξέρει ακριβώς το επενδυτικό περιβάλλον στο οποίο θέλει να κινηθεί και δεν θα τον ταλαιπωρεί η γραφειοκρατία” δήλωσε.

Τέλος διαβεβαίωσε πως όλες οι προσπάθειες λάσπης που έστησε η προηγούμενη κυβέρνηση θα ερευνηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα