Γεωργιάδης: Ψάχνω τρόπο για να μην πληρώνουν το τέλος στην ΕΡΤ οι νεοδημοκράτες

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να υπερασπιστεί την απόφαση του κόμματος του να επιβάλλει εμπράργκο στην ΕΡΤ.

Στηριζόμενος στην απόφαση αυτή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως προτείνει στη ΝΔ να αναζητηθούν τρόποι ώστε να μην πληρώνουν το τέλος υπέρ της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ότι δεν μπορεί ένα κόμμα να πληρώνει ένα κανάλι «για να μας βρίζει», ενώ διερωτήθηκε ειρωνικά :«Η ΕΡΤ που έφτιαξε ο κ. Παππάς είναι ένα κανάλι που προάγει τον πλουραλισμό;»

«Την ΕΡΤ την πληρώνω και εγώ και οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας» είπε, για να προσθέσει ότι θα εισηγηθεί τη μη πληρωμή της ειδικής εισφοράς υπέρ της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. «Ψάχνω πώς οι Νεοδημοκράτες δεν θα πληρώνουν την ΕΡΤ» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε σφοδρή κριτική στους παρουσιαστές της συγκεκριμένης εκπομπής, αλλά μίλησε και γενικά για το πώς ελέγχει την ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

«Δεν είναι δημοσιογράφοι, είναι κομματικοί ινστρούκτορες. Δημοσιογράφος που δεν κάνει καμία κριτική στην κυβέρνηση, δεν είναι δημοσιογράφος, είναι λακές», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα