Γεννηματά: Καταψηφίζουμε τη Συμφωνία. Δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και διχάζει

«Το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πιστεύουμε ότι δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα» δήλωσε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε ότι «αντί να κλείνει πληγές του παρελθόντος, ανοίγει δυστυχώς καινούργιες και αυτό φαίνεται ήδη».

Του Τάσου Αδρασκέλα

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής από το βήμα της εκδήλωσης του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών αναφέρθηκε στους λόγους που το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τόνισε ότι δεν εξυπηρετεί εθνικά συμφέροντα, δεν κλείνει πληγές παρά ανοίγει

και νέες, ενώ ταυτόχρονα επιτέθηκε στην κυβέρνηση ότι έφτασε σε συμφωνία χωρίς να προηγηθεί διάλογος και να κάνει προσπάθεια για εθνική συνεννόηση. Τώρα, σύμφωνα με την κ. Γεννηματά η κυβέρνηση την εργαλειοποιεί και προκαλεί καταστροφικό διχασμό στην ελληνική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πιστεύουμε ότι δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα.

Γιατί αντί να κλείνει πληγές του παρελθόντος, ανοίγει δυστυχώς καινούργιες και αυτό φαίνεται ήδη.

Χωρίς να έχει προηγηθεί εθνική συνεννόηση και διάλογος για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, σήμερα η συμφωνία αυτή εργαλειοποιείται από την πλευρά της κυβέρνησης. Και αυτό είναι απολύτως καταστροφικό για τον τόπο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διχάσει ξανά τον ελληνικό λαό.

Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα