Γάμος αλά «όχι» ελληνικά, απουσιάζουν τα πλάνα του Αλέξη Γεωργούλη

Ο Αλέξης Γεωργούλης έπαιζε τον Έλληνα αγρότη σε νησί στην ταινία «Γάμος αλά ελληνικά» αλλά οι σκηνές του δεν υπάρχουν πια.

Ο Αλέξης Γεωργούλης συνδέεται με τη Νία Βαρντάλος με μία φιλία αρκετών χρόνων. Εδώ και καιρό, βρίσκεται αντιμέτωπος με καταγγελίες για τα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης και παραμένει ερώτημα τι τελικά συνέβη με τη συμμετοχή του στο πολυαναμενόμενο σίκουελ.

-Πάμε στην Ελλάδα.

ναι!

Κάπως έτσι ξεκινάει το τρέιλερ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» που πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

«Ο πατέρας μου ‘’έφυγε’’ από τη ζωή και η τελευταία του επιθυμία ήταν να επισκεφτούμε το χωριό των παιδικών του χρόνων και να επανασυνδεθούμε με τις ρίζες μας».

Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό της νέας ταινίας, όπως το 2009 που συμπρωταγωνίστησε με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Πριν από εννέα μήνες, ο Αλέξης Γεωργούλης σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Σολωμού ρωτήθηκε για τα γυρίσματα που συμμετείχε καθώς είχε αφήσει για αυτό το λόγο μουστάκι.

-Τι κάνεις ακριβώς; Κάτι γυρίσματα;

-Ναι, μουστάκα σοβαρή.

Τότε, αποκάλυψε πως θα τον δούμε να συμμετέχει στο «Γάμος αλά ελληνικά 3» με τη Νία Βαρντάλος, 13 χρόνια μετά από την πρώτη τους ταινία.

-Κάνω έναν τύπο ο οποίος είναι αγρότης σε ένα νησί που δεν λέει ποιος ακριβώς νησί είναι στο πλαίσιο της ταινίας της Νίας Βαρντάλος

– Ωραίος ρόλος είναι;

-Ναι έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον, δεν θα πω τι ακριβώς γίνεται.

Τώρα που κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας βέβαια, δεν υπάρχει ούτε ένα καρέ με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Και αν ψάξει κανείς να δει ολόκληρο το καστ της ταινίας, το όνομα του ηθοποιού δεν εντοπίζεται πουθενά.

Πηγή: MEGA

#ΓΑΜΟΣ_ΑΛΛΑ_ΕΛΛΗΝΙΚΑ #ΑΛΕΞΗΣ_ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα