«Φτάνεις τον άλλο σε σημείο να σε σκοτώσει»: Nέα αποκαλυπτικά SMS μεταξύ Ρούλας και Μάνου (βίντεο)

Tα περίπου 4.000 μηνύματα που αντάλλαξαν οι Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης αποκαλύπτουν σημαντικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, τα οικονομικά τους προβλήματα, αλλά και τις συναλλαγές με τη σπιτονοικοκυρά τους.

Σχεδόν 4.000 μηνύματα αντάλλαξαν Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης μέσω της εφαρμογής Viber από τις 29 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 6 Απριλίου 2021, δηλαδή το διάστημα πριν τον θάνατο της Μαλένας μέχρι και δύο ημέρες από τον αιφνίδιο θάνατο της Τζωρτζίνας στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας.

Τα εν λόγω μηνύματα αξιολογούνται ήδη από τη 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών η οποία διερευνά την υπόθεση δολοφονίας της Τζωρτζίνας, ενώ είναι προφανές ότι θα απασχολήσουν και τους εισαγγελείς που ερευνούν την υπόθεση θανάτων Μαλένας και Ίριδας.

Μέσα από τους διαλόγους που παρουσίασε η εφημερίδα «Μπαμ» καταγράφεται η έμμεση πίεση της κατηγορουμένης προς τον Μάνο Δασκαλάκη να υποβληθεί μήνυση για τον θάνατο του 3,5 ετών κοριτσιού, αλλά και μια περίεργη «εμμονή» ότι η Μαλένα κατέληξε από ένα φάρμακο το οποίο της χορηγήθηκε για το στομάχι.

Την ίδια ώρα, σε άλλο σημείο συζητούν τα οικονομικά τους προβλήματα και την εξόφληση της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα, ενώ αλλού ετοιμάζουν τα διαδικαστικά του διαζυγίου:

– Μ: «Ωραία, γι’ αυτό ο καθένας το δρόμο του. Τέλος οριστικό».

– Ρ: «ΟΚ».

– Μ: «Και αυτή τη φορά θα είναι οριστικότατο».

– Ρ: «ΟΚ. Πάω στο τμήμα μόλις τελειώσω, να είμαι καλυμμένη… Ό,τι θες μου λες. Πάω να μαζέψω και τα ρούχα».

– Μ: «Δεν θα πειράξεις ούτε μία μπλούζα γιατί θα γίνει της πο@τ@ν@ς. Τυπικά μένουμε μαζί».

– Ρ: «Εγώ να φύγω από το παιδί μας, δεν θα είσαι καλά, μου φαίνεται. Αλλάζω το συμφωνητικό το απόγευμα. Πάω στην Κούτρα και είναι όλα στο όνομά μου».

– Μ: «Κάνε ό,τι γουστάρεις».

– Ρ: «ΟΚ».

– Μ: «Πάρε και τη ΔΕΗ στο όνομά σου».

– Ρ: «Κανένα θέμα δεν έχω και μη μου σπας τα νεύρα… Θα γίνουν όλα στο δικό μου όνομα και θα αλλαχτεί και η κλειδαριά».

– Μ: «Θα πάρω τα άκρως απαραίτητα τώρα και κάποια στιγμή θα περάσω να πάρω τα υπόλοιπα».

– Ρ: «Ξέρω πολύ καλά ότι σε βγάζω από τη δύσκολη θέση γιατί έτσι κάνεις εσύ όταν θες να φύγεις… Φτάνεις τον άλλο σε σημείο να σε σκοτώσει. Επειδή λοιπόν δεν έχω καμία διάθεση να ξαναπεράσω τα ίδια… Να είσαι καλά».

– Μ: «Εγώ δεν έφτασα κανέναν πουθενά, αλλά είμαι αντίθετος με τους ψυχολόγους».

– Ρ: «Σε παρακαλώ. Άσε το κλειδί».

– M: «Και πλέον δεν υπάρχει συνεννόηση καμία, γενικά κάθε τρεις και λίγο τα ίδια».

«Βγάλε την καραμέλα με το πένθος, γιατί δεν σεβάστηκες τίποτα»

Σε άλλη συνομιλία των δύο πρώην συντρόφων, γίνεται αναφορά στη ψυχολόγο, αλλά και στην απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι, ενώ είχε πεθάνει το πρώτο παιδί:

– Ρ: «Και να ξέρεις ότι θα γίνει μια αναφορά στο τμήμα αλλά τα τυπικά… Άλλαξε τη φώτο προφίλ στο Viber και αλλάζω κωδικό στο Facebook. Πάω με τον Γιάννη στο τμήμα και θα τα πούμε το βράδυ τα υπόλοιπα, πώς θα γίνουν και πού… Δευτέρα κάνω τα ασφαλιστικά, θα τα πληρώσει όλα ο Γιώργος, τα δικά μου».

– Μ: «Γιατί το τραβάς και κάνεις κινήσεις που δεν χρειάζονται; Δεν έχω σκοπό να σε πιέσω για κάτι. Όλα θα γίνουν όπως τα θες. Το μόνο που θέλω είναι να βλέπω όσο περισσότερο γίνεται το παιδί και να είστε καλά. Γιατί το τραβάς τόσο;».

– Ρ: «Γιατί έτσι είναι η διαδικασία».

– Μ: «ΟΚ»

– Ρ: «Θα πεις στην ψυχολόγο ότι αφήνεις τη μάνα και το παιδί».

– Μ: «Γιατί το παιδί;»

– Ρ: «Ενώ έχει πεθάνει το άλλο παιδί και τι περιμένεις να σου πει η ψυχολόγος, μπράβο;».

– Μ: «Τι θες να κάτσω να περάσουν τρία χρόνια και μετά να φύγω; Το λέμε συνέχεια αυτό… Δεν θα σβήνεις το Facebook… Θα μάθεις να ακούς… Βγάλε την καραμέλα με το πένθος, γιατί δεν σεβάστηκες τίποτα… Εσύ τα έφτασες όλα εκεί».

– Ρ: «Εσένα μπλόκαρα. Δεν έσβησα τίποτα και εσύ λέγε για μένα μήπως και το πιστέψεις κάποια στιγμή. Σε αφήνω δύο μέρες να μαζέψεις τα πάντα, μη με ξαναενοχλήσεις. Τα κλειδιά είναι στον Κώστα».

– Μ: «Μην ξαναστέλνεις λοιπόν».

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΠΑΤΡΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φτάνεις, Nέα, SMS, Ρούλας, Μάνου,ftaneis, Nea, SMS, roulas, manou