Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: «Σκότωσα τους δαίμονες» φώναζε ο γιος αφού μαχαίρωσε τη μητέρα του

Δεκαεπτάχρονος πριν από λίγο μαχαίρωσε την μητέρα του, ύστερα βγήκε εξώ και φώναζε «τη σκότωσα». Κάτοικος αναφέρει πως είχε ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού για το συγκεκριμένο παιδί ενώ ανέφερε πως μετά την επίθεση το παιδί κυκλοφορούσε γυμνό στο δρόμο φωνάζοντας «σκότωσα τους δαίμονες».

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη, όταν ένας άνδρας μαχαίρωσε τη μητέρα του, με την οποία έμεναν

μαζί.

Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, μητέρα και γιος τσακώθηκαν με αποτέλεσμα ο άντρας να την τραυματίσει με μαχαίρι. Μετά την πράξη, σύμφωνα με τους γείτονες βγήκε έξω και φώναζε «τη σκότωσα».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ο 17χρονος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης.

«Ειχε βγει το παιδί γυμνό με το παμπερς και φώναζε σκότωσα την μάνα μου, μετά ήρθε η αστυνομία κι το ασθενοφόρο για να παραλάβει την γυναίκα. Το παιδάκι είναι γύρω στα 15 ετών».

{https://www.youtube.com/watch?v=wqcBYtQ2BNQ}

«Γνώριζα την οικογένεια το παιδάκι είχε κάποιο πρόβλημα. Ήταν όμως πάντα μαζί, χέρι- χέρι τους βλέπαμε στην γειτονιά, χθες είχαν έρθει και μαζί στην εκκλησία για να προσκυνήσουν. Είμαστε σοκαρισμένοι», δηλώνει κατοικος της γειτονιάς.

{https://www.youtube.com/watch?v=V65CP-1K-qc}

Κάτοικος αναφέρει πως «η συμπεριφορά της μάνας και του παιδιού δεν ήταν καλή. Είχα ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού για το συγκεκριμένο παιδί αλλά κανείς δεν ήρθε. Περίμενα ότι θα γίνει κάτι. Αφού την μαχαίρωσε βγήκε έξω και φώναζε «σκότωσα τους δαίμονες. Η αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

{https://www.youtube.com/watch?v=HeYumau3ueU}

#ΝΕΑ_ΣΜΥΡΝΗ #ΜΗΤΕΡΑ #ΜΑΧΑΙΡΙ
Keywords
Τυχαία Θέματα