Φριχτά βασανιστήρια σε ταύρο σε φεστιβάλ στη Βαλένθια: «Γροθιά στο στομάχι» οι εικόνες (βίντεο)

Ένας ταύρος με φλεγόμενα κέρατα είναι γνωστός ως «toro embolado» - ή «ταύρος με μπάλες» - και αποτελεί ένα φριχτό θέαμα που μπορεί να παρακολουθήσει κανείς σε πολλές ισπανικές πόλεις κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων ταυροδρομίας.

Η κακοποίηση και η εκμετάλλευση των ταύρων σε γιορτές στην Ισπανία αποτελεί μια θλιβερή παράδοση που, παρά τις διαμαρτυρίες, δεν λέει να σταματήσει.

Αυτή τη φορά οι αποτρόπαιες εικόνες έρχονται από ένα φεστιβάλ της Βαλένθια, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι τοποθέτησαν στα κέρατα του ζώου πυρσούς με φωτιά.

Ο ταύρος - ακινητοποιημένος

και δεμένος σε έναν στύλο - ακούγεται να ουρλιάζει από τον τρόμο την ώρα που το πλήθος γύρω του ανάβει τους πυρσούς και οι εικόνες πραγματικά προκαλούν αποτροπιασμό.

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Οι διοργανωτές τον αφήνουν, στη συνέχεια, ελεύθερο να τρέχει, καταδιώκοντας όσους βρίσκονταν στο δρόμο του. Οι ντόπιοι προσπαθούν να αποφύγουν τον ταύρο καθώς διασχίζει τους δρόμους της πόλης, αλλά ο πόνος που προκαλούν οι φλόγες συνήθως κάνει το ζώο να παραληρεί, καθιστώντας το ακόμα πιο επικίνδυνο.

Το θλιβερό βίντεο τραβήχτηκε στις 18 Αυγούστου και δημοσιεύτηκε από το ισπανικό PACMA (Ζωικό Κόμμα κατά της Κακομεταχείρισης των Ζώων), το οποίο κάνει εκστρατεία για να βάλει τέλος στη βάναυση αυτή πρακτική της χώρας.

#ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ #ΤΑΥΡΟΣ #ΒΑΛΕΝΘΙΑ #ΙΣΠΑΝΙΑ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ_ΖΩΟΥ #ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα