Φρενίτιδα... τίτλου από οπαδoύς της ΑΕΚ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - «Κάηκε» το αεροδρόμιο κατά την άφιξη της ομάδας

Xιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ υποδέχθηκαν και αποθέωσαν παίκτες και προπονητικό τιμ στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος», δημιουργώντας μια «εκρηκτική» ατμόσφαιρα.

Χιλιάδες «τρελαμένοι» οπαδοί της Ένωσης συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο των Σπάτων και προκάλεσαν... φρενίτιδα όταν επέστρεψε η αποστολή από τη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα νωρίτερα είχε πετύχει «νίκη

- τίτλου» επί του Άρη.

Στις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όπου χιλιάδες οπαδοί έκαναν τη νύχτα - μέρα (με τα καπνογόνα που άναψαν) και υποδέχθηκαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μέσα σε πανηγυρικό κλίμα.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος υποδέχθηκε ένα - ένα τα μέλη της αποστολής των «κιτρινόμαυρων», εμφανώς χαρούμενος για την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος (αρκεί μόλις ένας βαθμός στην ΑΕΚ στο τελευταίο ματς με τον Βόλο για να στεφθεί πρωταθλήτρια και με τη... βούλα). Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όπου ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγκάλιασε θερμά τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα.

Λίγα λεπτά αργότερα οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν την εμφάνισή τους και ακολούθησαν μοναδικές στιγμές αποθέωσης από χιλιάδες οπαδούς της Ένωσης που έκαναν τη νύχτα μέρα με τα καπνογόνα που άναψαν.

Ακολούθησαν «εκρηκτικές» στιγμές με χιλιάδες κόσμου να παραληρεί και να φωνάζει συνθήματα υπέρ της αγαπημένης τους ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το πούλμαν των «κιτρινόμαυρων» κινήθηκε για αρκετά μέτρα με μεγάλη δυσκολία ανάμεσα στο συγκεντρωμένο πλήθος. Παράλληλα, μια πομπή από μηχανάκια ακολουθούσαν το πούλμαν.

Νωρίτερα, είχε... καεί η «Αγια - Σοφιά». Στο γήπεδο «OPAP Arena» είχαν μαζευτεί εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας που πανηγύριζαν έξαλλα τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το... «κλείδωμα» του τίτλου.

Δείτε βίντεο από την αποθέωση στο αεροδρόμιο και το «πάρτι» στην OPAP Arena:

#ΑΕΚ #ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ #ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ_ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ #ΑΠΟΘΕΩΣΗ #ΟΠΑΔΟΙ #ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ #ΔΗΜΗΤΡΗΣ_ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα