Φώτης Ντούλος: Μυστήριο με την απόπειρα αυτοκτονίας του εκατομμυριούχου ομογενή

Ο Ντούλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ ήταν στο σπίτι του με εγγύηση 6 εκατομμυρίων δολαρίων! Είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του,

Αναίσθητος στο σπίτι του φέρεται ότι βρέθηκε ο ομογενής Φώτης Ντούλος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του, κι ενώ Αμερικανικά μέσα αναφέρουν ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και είναι νεκρός.

Ο Φώτης Ντούλος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, που έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο το σώμα της δεν έχει βρεθεί.

Ο 52χρονος συνελήφθη

με την κατηγορία της δολοφονίας και απαγωγής τον Ιανουάριο για την Τζένιφερ Ντούλος. Για τη δολοφονία επικαλέστηκαν στοιχεία όπως τεστ DNA και υλικό από κάμερες. Ο ίδιος είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση και τη δολοφονία της. 

Ποιος είναι ο Φώτης Ντούλος

Ο Ντούλος είχε κατηγορηθεί για  απαγωγή και δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του η οποία εξαφανίστηκε στις 24 Μαίου. Συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα.

Η έρευνα της αστυνομίας αστυνομία υπέδειξε πως η Τζένιφερ είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγό της. Πρώτη ένδειξη αποτέλεσαν οι κηλίδες αίματος στο αυτοκίνητό της, αλλά και στο κάθισμα ενός οχήματος που είχε δανειστεί ο εν διαστάσει σύζυγός της από υπάλληλό του την ημέρα της εξαφάνισης.

Επίσης εντοπίστηκαν σε κάδους απορριμμάτων –σε απόσταση περίπου 120 χλμ. από την κατοικία της στο Κονέκτικατ– τουλάχιστον είκοσι αντικείμενα, με γενετικό υλικό. Εκείνη την περίοδο συνεχιζόταν η δικαστική διαμάχη του ζευγαριού για την κηδεμονία των πέντε παιδιών τους.

Όταν η Τζένιφερ Ντούλος κατέθεσε αίτημα για την κηδεμονία των παιδιών τo 2017, είχε δηλώσει πως αισθανόταν ότι κινδύνευε από τον εν διαστάσει συζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα