Φωτιές Αττική: Νύχτα κόλασης σε Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες - Οι φλόγες μπήκαν στους οικισμούς και απειλούν σπίτια (βίντεο)

Ακόμα μια εφιαλτική νύχτα ζει η Ελλάδα αφού οι μεγάλες φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους. Στην Αττική, η φωτιά καίει πλέον τα πρώτα σπίτια στους Θρακομακεδόνες.

Η πύρινη λαίλαπα στην Αττική, έχει αυτή την ώρα, δύο μεγάλα μέτωπα: Το ένα στους πρόποδες της Πάρνηθας και το άλλο που καίει πυκνό δάσος το οποίο βρίσκεται παράλληλα της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Μαλακάσας.

Από την άλλη, το ενεργό μέτωπο της Πάρνηθας βρίσκεται πλέον εντός

του οικισμού των Θρακομακεδόνων. Οι φλόγες είναι πλέον στους δρόμους που βρίσκονται στους πρόποδες του βουνού, στην άκρη του οικισμού, στις οδούς Φλωρίνης, Καστοριάς, Εδέσσης, Στρωμνίτσης, Δημ. Πολιορκητού, Κοζάνης, Ημαθίας, Ναούσης κλπ.

Ο δήμαρχος της περιοχής κ. Βρεττός μιλώντας στο Mega επιβεβαίωσε ότι κινδυνεύουν σπίτια.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται διαρκώς ενώ πυροσβέστες και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ επιχειρούν να εκκενώσουν την περιοχή από όσους κατοίκους έχουν μείνει στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι φλόγες κινούνται απειλητικά και πιο νότια, προς το Ολυμπιακό Χωριό.

Keywords
Τυχαία Θέματα