Φωτιά στην Παλλήνη: «Υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου, ακούγονται εκρήξεις» - Διαψεύδουν από την Πυροσβεστική

Στιγμές τρόμου στην Παλλήνη, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου και ακούγονται εκρήξεις, κάτι που λίγο αργότερα διαψεύστηκε από την πυροσβεστική.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου και ακούγονται εκρήξεις, κάτι που

Στο σημείο δεν υπάρχει πυροσβεστικό όχημα, με τους κατοίκους να προσπαθούν να σώσουν τα σπίτια τους καθώς η φωτιά απέχει ελάχιστα μέτρα από τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με το OPEN, του οποίου τηλεοπτικό συνεργείο βρίσκεται στο

σημείο, οι κάτοικοι προσπαθούν μόνοι τους να σώσουν τα σπίτια και την περιοχή τους, ενώ κάτοικος που προσπαθεί να σβήσει εστία φωτιάς αναφέρει ότι υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου και ακούγονται εκρήξεις.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει διαρροή φυσικού αερίου. Έχει κινητοποιηθεί η ΕΔΑ Αττικής και υπάρχουν συστήματα απενεργοποίησης της παροχής όταν προκύπτει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Οι αναφερόμενες εκρήξεις αφορούν σε γραμμές υψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ, αναφέρεται στην ίδια ενημέρωση.

Λίγο αργότερα, στις 07:45 το πρωί, υπήρξε νεότερη ενημέρωση αναφορικά με το φυσικό αέριο στο λόφο Έντισον:

Υπήρξε ελεγχόμενη φωτιά σε παροχή στο Block Α 12. Τα συνεργεία της ΕΔΑ Αττικής είναι στο σημείο και σε συντονισμό με το Πυροσβεστικό Σώμα έγινε ελεγχόμενη αποκοπή του δικτύου. Αυτή την ώρα έχει γίνει πλήρης αποκοπή του αερίου.

Τα συνεργεία της ΕΔΑ Αττικής, βρίσκονται προληπτικά στις περιοχές ενδιαφέροντος (Παλλήνη, Πεντέλη, Γέρακα κλπ) ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Είναι με πλήρη διακριτικά ώστε να είναι εμφανής η παρουσία τους στις περιοχές, ενώ το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΔΑ Αττικής είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

#ΦΩΤΙΑ #ΦΩΤΙΑ_ΤΩΡΑ #ΠΑΛΛΗΝΗ #ΠΕΝΤΕΛΗ #OPEN_TV
Keywords
Τυχαία Θέματα