Φωτιά στην Αττική: Εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί στην Εθνική Οδό - Η πύρινη κόλαση στην άσφαλτο (βίντεο, εικόνες)

Συγκλονιστικές και δραματικές ήταν οι εικόνες από όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης (05/08) στις Αφίδνες και στα διόδια, όταν η φωτιά στην Αττική έφτασε στο σημείο. Τα διόδια βρέθηκαν μέσα σε ομίχλη καπνού και καύτρες, καιγόταν... η άσφαλτος, βοσκοί κατέβασαν τα ζώα τους στον δρόμο για να σωθούν.

Δραματικές και συγκλονιστικές ήταν οι εικόνες από όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ

της Πέμπτης (05/08) στις Αφίδνες και στα διόδια, όταν η φωτιά στην Αττική έφτασε στο σημείο. Με τη μάχη να συνεχίζεται. Τα διόδια βρέθηκαν μέσα σε ομίχλη καπνού και καύτρες, καιγόταν... η άσφαλτος, βοσκοί κατέβασαν τα ζώα τους στον δρόμο για να σωθούν.

Η πυρκαγιά ήταν εκτός ελέγχου, όταν πέρασε την Εθνική Οδό και οι πυροσβέστες έδωσαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, καθώς οι φλόγες πέρασαν στην απέναντι πλευρά της Εθνικής Οδού, προς το Καπανδρίτι.

Η πύρινη λαίλαπα αργά το βράδυ της Πέμπτης (05/08) έφτασε στα διόδια των Αφιδνών και πέρασε στην απέναντι πλευρά, προκαλώντας άμεσο συναγερμό για τον Άγιο Στέφανο, το Καπανδρίτι και τις υπόλοιπες περιοχές.

Οι εικόνες από τα διόδια των Αφιδνών με την ομίχλη καπνού και τις καύτρες, που «έπιασαν» οι κάμερες των φωτογραφικών πρακτορείων είναι πρωτόγνωρες και που σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί.

{https://www.youtube.com/watch?v=HWonByFqy7w&t=286s}

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωτιά, Αττική, Εικόνες, Εθνική Οδό -,fotia, attiki, eikones, ethniki odo -