Φωτιά στα Βίλια: Αποφεύχθηκε στο... παραπέντε τραγωδία με το ρωσικό Ilyushin - Ηχητικό ντοκουμέντο (βίντεο)

Μια παρ’ ολίγον τραγωδία με αεροπλάνα που συμμετείχαν στην κατάσβεση στο μέτωπο της φωτιάς στα Βίλια ήρθε στο φως με ένα ηχητικό ντοκουμέντο.

Στο... παραπέντε αποφεύχθηκε τραγωδία με αεροπλάνα που συμμετείχαν στην κατάσβεση στο μέτωπο της φωτιάς στα Βίλια.

Όλα συνέβησαν, με βάση και ηχητικό ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Mega», όταν το συντονιστικό ελικόπτερο της πυροσβεστικής, έδωσε οδηγίες προς

όλα τα εναέρια μέσα να απομακρυνθούν για να επιχειρήσει στην περιοχή το ρωσικό υπερμεταγωγικό Ilyushin, που κουβάλει κοντά στους 40 τόνους νεορύ. Μιλάμε για αεροσκάφος που έχει σε κάθε φτερό του από δυο μεγάλες μηχανές και είναι λογικό να προκαλεί πρόβλημα σε άλλα εναέρια μέσα που είναι κοντά του.

«Δεν έχω καμία ενημέρωση και προς όλα τα εναέρια μέσα μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Επαναλαμβάνω μόλις προσγειωθώ θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Αυτό που συμβαίνει είναι απαράδεκτό, είναι ανασφαλές, κινδυνεύουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή», ανέφερε ο αξιωματικός από το συντονιστικό ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

«Λυπάμαι που το λέω αλλά μόλις προσγειωνόμαστε θα καταθέσω αναφορά επικίνδυνης κατάστασης. Το Ilyushinχωρίς να ενημερώσει κανέναν διασταύρωσε περίπου στα 200 πόδια από εμάς» πρόσθεσε. «Παρακαλώ πολύ ενημερώστε να μην ξαναέρθει κανένα Ιλιούσιν στην περιοχή», ήταν η τελευταία παράκληση του αξιωματικού της Πυροσβεστικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα