«Φωτιά» οι τιμές στη βενζίνη: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας σπάνε κάθε ρεκόρ (λίστα)

Την ώρα που η τιμή της βενζίνης έχει ξεπεράσει τα δύο ευρώ το λίτρο σε ολόκληρη τη χώρα, ο υπουργός Οικονομικών προναγγέλλει τη λήψη μέτρων για τα καύσιμα

Παρεμβάσεις στις τιμές των καυσίμων προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, το βράδυ της Πέμπτης - σημειώνοντας πως στην κυβέρνηση υπάρχει επίγνωση της πραγματικότητας.

«Έχουμε εικόνα του πόσο επιβαρύνονται τα νοικοκυριά και προσπαθούμε να βρούμε και να εξαντλήσουμε τον δημοσιονομικό χώρο και πιθανότατα να υπάρχουν και άλλα μέτρα, άλλες παρεμβάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ερωτηθείς για τη λήψη μέτρων για τα καύσιμα.

Τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης αποκαλύπτουν την απίστευτη ακρίβεια που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί σε ολόκληρη τη χώρα.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις μέσες τιμές πώλησης όλων των καυσίμων - όπως διαμορφώθηκαν χθες Πέμπτη.

Σε ποιες περιοχές καταγράφονται οι ψηλότερες τιμές

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία από το Παρατηρητήριο, η τιμή της 95αρας βενζίνης στην Αττική διαμορφώνεται στα 2,074 ευρώ το λίτρο και στη Θεσσαλονίκη τα 2,069.

Οι χαμηλότερες τιμές καταγράφονται στη Χίο (2,039), τις Σέρρες (2,044), τη Λέσβο (2,045) και την Ημαθία (2,045).

Οι υψηλότερες τιμές καταγράφονται μακράν στις Κυκλάδες με μέση τιμή τα 2,233 ευρώ το λίτρο, στα Δωδεκάνησα (2,198), την Ευρυτανία (2,147) και τη Σάμο (2.143).

Δείτε αναλυτικά τη λίστα παρακάτω

Keywords
Τυχαία Θέματα