Φονική συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας: Οπλοστάσιο και μάσκες βρήκε η ΕΛΑΣ (pics)

Όπλα και μάσκες βρήκε η Αστυνομία η οποία συνεχίζει τις έρευνες μετά τη φονική συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας. Πώς έγινε η συμπλοκή και για ποιο λόγο μεταξύ των εταιρειών σεκιούριτι.

Τι κρύβεται πίσω από τη φονική συμπλοκή στις Θεσπιές Βοιωτίας ερευνά η ΕΛΑΣ, η οποία ανακάλυψε και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες όπλων που βρήκε.

Σε κάθε περίπτωση, οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για την πλήρη διαλεύκανση της ένοπλης συμπλοκής

με δύο νεκρούς στις Θεσπιές Βοιωτίας, συνεχίζονται.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ, στο πλαίσιο της συνέχειας των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την υπόθεση ένοπλης συμπλοκής επτά ατόμων στις Θεσπιές Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια,

αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι (6) φυσίγγια,

πιστόλι με δύο (2) γεμιστήρες,

ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους (52) εκατοστών,

μαχαίρι συνολικού μήκους (17) εκατοστών,

(2) σουγιάδες,

μία βολίδα,

θήκη πυροβόλου όπλου,

ένας ασύρματος,

σπρέι πιπεριού,

δύο μάσκες,

(66) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και (21) κάλυκες.

Τα ανωτέρω κατασχεθέντα θα αποσταλούν στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Το χρονικό του φονικού

Η ανείπωτη τραγωδία γράφτηκε στις Θεσπιές της Βοιωτίας, όπου πατέρας και γιος έπεσαν νεκροί, έξω από σχολείο, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ εργαζομένων σεκιούριτι.

Οι δύο νεκροί, ο 65χρονος πατέρας και ο 32χρονος γιος του, εργάζονταν σε εταιρεία σεκιούριτι.

Τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Θήβας, και ο ανιψιός του ιδιοκτήτη της εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δήμαρχος είχε αναθέσει τη φύλαξη του Λυκείου σε μια εταιρεία σεκιούριτι, ιδιοκτησίας του νεκρού 66χρονου.

Ομως έληξε η σύμβαση και αποφασίστηκε να απογραφεί νέα σύμβαση με την άλλη (ανταγωνίστρια) εταιρεία σεκιούριτι. Μόλις πήγαν οι άνδρες της νέας εταιρείας να αναλάβουν τη φύλαξη του έργου, ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους εργαζομένους της εταιρείας που είχε μέχρι πρότινος τη φύλαξη του Λυκείου.

Ωστόσο στην πορεία «τα έσπασαν» έκαναν δύο χωριστές εταιρείες. Η φονική αφορμή δόθηκε με το συγκεκριμένο έργο. Μετά την λήξη της σύμβασης με τι μία εταιρεία και την υπογραφή νέου συμβολαίου με την άλλη, πήγαν και έβαλαν και οι δύο ταυτόχρονα ταμπέλα στο χώρο ότι τον φυλάσσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα