Φολέγανδρος: Το σημείο που είχαν κατασκηνώσει η Γαρυφαλλιά και ο δολοφόνος της, τι βρέθηκε στη σκηνή (βίντεο)

Η Αστυνομία πήγε και στο σημείο που ήταν η σκηνή της Γαρυφαλλιάς και του δολοφόνου της στη Φολέγανδρο, αυτά είναι τα ευρήματα της ΕΛΑΣ. Τι λέει ιδιοκτήτρια εστιατορίου, που είναι κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Την ώρα που συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο, όπου βρίσκονταν για διακοπές, με τον ιατροδικαστή να αναφέρει ότι ο δράστης ξυλοκόπησε τη γυναίκα πριν την πετάξει από τα βράχια στη θάλασσα, η Αστυνομία πήγε και στη σκηνή που

είχαν κατασκηνώσει οι δυο τους στο νησί.

Αποκαλύψεις για τον 30χρονο έκανε και ιδιοκτήτρια εστιατορίου που είναι κοντά στον τόπο του εγκλήματος, αναφέροντας: «Ήταν σαν να είχε πάει αλλού».

Ο Γαρυφαλλικα και ο 30χρονος άνδρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΣΚΑΪ», είχαν στήσει τη σκηνή τους στην τοποθεσία Άγιος Νικόλαος, κοντά στην παραλία Αγκάλη. Στο σημείο πήγε η Αστυνομία και πήρε κάποια πράγματα του 30χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου. Μέσα στη σκηνή έχουν απομείνει ένα σακίδιό του, στρώματα, δύο sleeping bag, οι φακοί επαφής και ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά της Γαρυφαλλιάς, όπως φαίνεται στα πλάνα του «ΣΚΑΪ».

Τι είπε η ιδιοκτήτρια εστιατορίου

Η ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, η κα Κατερίνα περιέγραψε ως απόμακρο τον 30χρονο σε αντίθεση με την 26χρονη. «Είχαν φτάσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις… Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

Η κα Κατερίνα επισήμανε ότι «έρχονταν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ... Της είπα ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε; ‘θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδιά’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα τα δικά της. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά», πρόσθεσε η γυναίκα.

Δείτε το αυτοκίνητο

Αυτό είναι το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο άρχισε το ζευγάρι να διαπληκτίζεται. Όπως είπε στην κατάθεση του ο 30χρονος δολοφόνος κατά την διάρκεια του τσακωμού, κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι «ήταν η κακιά η ώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

Στη συνέχεια, o 30χρονος επέστρεψε στο όχημα πήρε το σακίδιο πλάτης όπου μέσα σε αυτό βρέθηκε και η αστυνομική του ταυτότητα, κατέβηκε στην θάλασσα από διαφορετικό σημείο, και προσέγγισε την 26χρονη.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, έφυγε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Το σκηνικό εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι ο «ΣΚΑΪ» βρέθηκε κοντά στην παραλία Λυγαριά της Φολεγάνδρου, στο σημείο που έγινε ο τελευταίος και μοιραίος τσακωμός ανάμεσα στο ζευγάρι.

«Η αστυνομία συνέδραμε τις έρευνες με κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών και προσωπικών από την ασφάλεια της Σύρου, το ανθρωποκτονιών παρακολουθούσε την υπόθεση την ανέλαβε έστειλε κλιμάκιο και έφτασε στην ομολογία του δράστη», είπε στον ΣΚΑΙ ο Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, Απόστολος Σκρέκας.

Υπενθυμίζεται ότι συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο Βέλο Κορινθίας, τον τόπο καταγωγής της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα