Φολέγανδρος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της 26χρονης - «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά» (βίντεο, εικόνες)

Λύγισαν και οι πέτρες στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο, όταν έφτασε η σορός στο λευκό φέρετρο στο Βέλο Κορινθίας. Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια. Στην είσοδο του Αγίου Γεωργίου οι αγαπημένοι της είχαν αναρτήσει πανό με σύνθημα «όχι άλλη Γαρυφαλλιά όχι άλλοι νταήδες».

Εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Δευτέρας (19/07) στο Βέλο Κορινθίας την 26χρονη φαρμακοποιό Γαρυφαλλιά Ψαρράκου, που δολοφονήθηκε από τον 30χρονο άνδρα

στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στη Φολέγανδρο. Συγκλόνισε το γράμμα του θείου της Γαρυφαλλιάς, η οποία κηδεύτηκε ανήμερα της ονομαστικής εορτής.

Στην είσοδο του Αγίου Γεωργίου οι αγαπημένοι της είχαν αναρτήσει πανό με σύνθημα «όχι άλλη Γαρυφαλλιά όχι άλλοι νταήδες». Ντυμένοι στα λευκά και κρατώντας λουλούδια, οι άνθρωποι της προσέρχονται στην εκκλησία.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα αδέρφια της, συνόδευσαν τη Γαρυφαλλιά στην τελευταία της κατοικία, στο Βέλο Κορινθίας.

{https://www.youtube.com/watch?v=ChpS0LHZlX0}

Η σορός έφτασε σε λευκό φέρετρο, σε λευκή νεκροφόρα, ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν λευκά μπαλόνια και στεφάνια. Στους παριστάμενους μοιράστηκαν λευκές μπομπονιέρες.

Συγκλόνισε το γράμμα του θείου της Γαρυφαλλιάς

Ο θείος της Γαρυφαλλιάς συγκλόνισε με ένα γράμμα. Με αυτό αποχαιρετά την άτυχη κοπέλα, ενω δίνει κουράγιο και τους γονείς της. Μεταξύ των άλλων γράφει «καλό ταξίδι Γαρυφαλλίτσα μας στη γειτονιά των Αγγέλων».

Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, φέρεται να θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης, προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

Φωτογραφίες: eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα