Φίλης κατά Μητσοτάκη: «Έδειξε στη Βουλή το τοξικό του πρόσωπο»

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έδειξε στη Βουλή το τοξικό πρόσωπο ενός πολιτικού που αγωνιά για το μέλλον του», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Φίλης.

Στη συν΄έχια της δήλωσής του ο κ. Νίκος σημειώνει πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «αξιοποιώντας το προχθεσινό σχόλιο του Χρ. Βερναρδάκη (για το οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη) τόλμησε να συνδέσει

τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την επίθεση στον ραδιοσταθμό Real», και πρόσθεσε πως «μετά από αυτό το εμπρηστικό σχόλιο, συνεχίζοντας με γλώσσα ακραίας απρέπειας, να καταλογίσει «εκτσογλανισμό», στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

«Έκανε επίσης αναφορά στο πρόσωπό μου για μια αντιπαράθεση με την κα Κεραμέως πριν ένα χρόνο εντός Βουλής, κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου, για την οποία τότε δόθηκαν εξηγήσεις», επισήμανε ο κ. Φίλης και κατέληξε στη δήλωσή του ως εξής: «Για ποιο λόγο επανέρχεται τώρα; Θυμίζω στον κ. Μητσοτάκη ότι ο ίδιος μου ζήτησε προσωπικά συγγνώμη για μια προσβλητική του έκφραση. Πώς θα ένιωθε εάν επανερχόμουν ένα χρόνο μετά; Προφανώς, όχι ιδιαίτερα ευχάριστα. Δεν θα το πράξω, γιατί, δεν είμαστε ίδιοι».

#ΝΙΚΟΣ_ΦΙΛΗΣ #ΒΟΥΛΗ #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φίλης, Μητσοτάκη, Έδειξε, Βουλή,filis, mitsotaki, edeixe, vouli