Έξαλλος ο Πετράκος για την ματαίωση των παρελάσεων λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτύπησε» και αυτή τη φορά τα έβαλε με την απόφαση της κήρυξης εθνικού πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και το να μην γίνουν μαθητικές παρελάσεις.

Ο Γρηγόρης Πετράκος φαίνεται πώς είναι αποφασισμένος να είναι στη δημοσιότητα, κυρίως για άσχημους λόγους.

Πέρα το ότι έχει δείξει ότι είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, πάρα το ότι θα τραγουδάει τελικά μόνο για εμβολιασμένους, αυτή τη φορά τα έβαλε και με την απόφαση κήρυξης εθνικού πένθους για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά,

καθώς δεν ανέχεται να μην γίνουν για άλλη μια χρονιά μαθητικές παρελάσεις.

Εμφανώς ταραγμένος εμφανίστηκε στη σελίδα του στο Facebook, υπεραμυνόμενος της αντίθεσής τους για τη μη διεξαγωγή παρελάσεων αλλά και μη έχοντας εν συναίσθηση του λόγου που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Αρχηγός κόμματος, μέλος του κοινοβουλίου, γυναίκα 56 ετών και μητέρα 3 παιδιών έχασε τη ζωή της από τον καρκίνο, μία απώλεια που συντάραξε τη χώρα.

«Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έξαλλος, Πετράκος, Φώφης Γεννηματά,exallos, petrakos, fofis gennimata