Εξαγριωμένη η βασίλισσα Ελισάβετ: Το τελεσίγραφο στον πρίγκιπα Χάρι

Την ώρα που ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζεται για διαπραγματεύσεις με τη βασιλική οικογένεια για τους όρους του «Megxit», η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ είναι ήδη στον Καναδά με τον γιο τους Άρτσι και η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται εξαγριωμένη να δίνει τελεσίγραφο.

Στην υπόθεση «Megxit» που έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται εξαγριωμένη και να είναι αυτή που δίνει τελεσίγραφο. Οι πληροφορίες φέρουν

τον πρίγκιπα Χάρι να είναι έτοιμος και αυτός να πάει στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα, δίπλα στη γυναίκα του και το γιο του.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, φέρεται δυσαρεστημένη από τη στάση του εγγονού της και αποφάσισε να τους δώσει τελεσίγραφο 72 ωρών ώστε να το ξανασκεφτούν! Τους καλεί να αποφασίσουν οριστικά αν θέλουν να παραιτηθούν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Dailymail.

Όλα αυτά ενώ η έντονη φημολογία για το αν θα ζήσουν μόνιμα στον Καναδά συνεχίζεται.

Πάντως, ο Χάρι φέρεται ότι ευελπιστεί πως θα έρθει σε συμφωνία με την οικογένειά του, παρά τον αιφνιδιαστικό τρόπο που ανήγγειλαν την αποχώρησή τους από τα καθήκοντά τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος θέλει να βρεθεί μια λύση που θα ευχαριστεί και τις δύο πλευρές, ενώ θέλει να στηρίξει τον γιο του.

Πάντως οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι πιθανότατα θα πάει και εκείνος στον Καναδά την επόμενη εβδομάδα για να είναι με τη γυναίκα του και τον γιο του.

Και το σήριαλ στην υπόθεση «Megxit» συνεχίζεται...

Keywords
Τυχαία Θέματα