Ευρυτανία: Κορυφώνεται το θρίλερ με την 48χρονη στη λίμνη Κρεμαστών, σε μεγαλύτερα βάθη οι έρευνες (βίντεο)

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της γυναίκας στην Ευρυτανία, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη.

Οι δύτες του Λιμενικού και οι άνδρες της ΕΜΑΚ συνεχίζουν τις έρευνες στη Λίμνη των Κρεμαστών προκειμένου να βρουν ένα ίχνος ελπίδας στο θρίλερ που είναι σε εξέλιξη με την εξαφάνιση της 48χρονης γυναίκας στην Ευρυτανία.

Οι δύτες που βούτηξαν την Κυριακή στη Λίμνη των Κρεμαστών διαπίστωσαν ότι εύρημα το οποίο εντοπίστηκε το Σάββατο, σε

πολύ μεγάλο βάθος, από ειδικό σόναρ του Ερυθρού Σταυρού, δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση της γυναίκας.

Οι τέσσερις δύτες του Λιμενικού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επιχειρήσουν και σήμερα σε μεγαλύτερο βάθος προκειμένου να συνεχίσουν τη σάρωση του βυθού της Λίμνης των Κρεμαστών, ελπίζοντας ότι θα βρουν κάποιο στοιχείο για την υπόθεση που έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη αγωνία στους ανθρώπους της αγνοούμενης γυναίκας και όχι μόνο.

Τις έρευνες παρακολουθεί ο σύζυγος της 48χρονης με την οικογένεια της, τη μητέρα και τον γιο της οι οποίοι ελπίζουν για μια καλή είδηση.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση της εξαφάνισης της 48χρονης έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» τις σημειώσεις της (και το τηλέφωνό της) που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό της το οποίο η ίδια άφησε στη Λίμνη των Κρεμαστών.

Φυσέκης: Σε μεγαλύτερα βάθη οι έρευνες

Ο πύραρχος, Στέργιος Φυσέκης μίλησε σχετικά με τις εξελίξεις των ερευνών. «Το sonar της δεύτερης βάρκας της ΕΜΑΚ “χτένισε” χθες όλη την περιοχή και δεν μπόρεσε να βρει κάτι στο σημείο που υποδείξανε» ανέφερε ο κ. Φυσέκης. Τόνισε πως η λίμνη έχει μεγάλη ιδιαιτερότητα, ο πυθμένας του είναι κλιμακωτός που σημαίνει πως το βάθος του δεν είναι ίδιο σε όλα τα σημεία και επίσης υπάρχουν πολλά αντικείμενα μέσα.

«Οι έρευνες συνεχίζονται από ‘κει που είχαν μείνει χθες, δηλαδή οι δύτες φτάσανε χθες ως ένα σημείο, σήμερα θα συνεχίσουν πιο βαθιά. Εκτιμάται πως το βάθος είναι στα 72 μέτρα και όχι στα 90 που είχε αρχικά εκτιμηθεί» εξήγησε.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας στη δική του τοποθέτηση ανέφερε πως η αστυνομία έχει κάνει έρευνες 2 με 2μιση χιλιόμετρα περιμετρικά, όσο θα μπορούσε να είχε φτάσει η 48χρονη ούσα ξυπόλητη, καθώς υπενθυμίζεται πως είχε αφήσει τα παπούτσια της στο αυτοκίνητο.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση καταδεικνύεται πως έχει πέσει από τη γέφυρα στη λίμνη. Η λίμνη των Κρεμαστών έγινε μόνο και μόνο για να γίνει το φράγμα του Αχελώου, αυτό μας δίνει πως η λίμνη είναι ακίνητη, δεν έχει ρεύματα, είναι πολύ βαθιά και ο βυθός της είναι ίζημα και συν τις άλλοις έχει μηδέν ορατότητα» εξήγησε ο κ. Μπαλάσκας.

Σημείωσε πως εάν το σώμα πέσει και καταπλακωθεί από το ίζημα δεν μπορεί να φανεί και λόγω του βάθους αλλά και της μηδενικής ορατότητας.

#ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ #ΕΡΕΥΝΕΣ #ΛΙΜΝΗ #ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ #ΓΥΝΑΙΚΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευρυτανία, Κορυφώνεται, 48χρονη, Κρεμαστών,evrytania, koryfonetai, 48chroni, kremaston