Εβδομάδα πληρωμών για επιδόματα ΟΠΕΚΑ και συντάξεις Φεβρουαρίου 2020

Οι πληρωμές του ΟΠΕΚΑ και οι συντάξεις Φεβρουάριου 2020 από όλα τα ταμεία.

Δείτε όλες τις ημερομηνίες πληρωμής για τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ (ΚΕΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ) όπως και για τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2020.

Νωρίτερα

θα πληρωθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου σε όλα τα Ταμεία - Αναλυτικά οι ημερομηνίες

Η ανακοίνωση του ΕΦΚΑ για τις συντάξεις:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ αποφάσισε να καταβληθούν νωρίτερα οι συντάξεις του Φεβρουαρίου 2020 για διευκόλυνση των συνταξιούχων λόγω της μεγάλης χρονικής περιόδου που προκύπτει από την πληρωμή των συντάξεων του Ιανουάριου 2020.

Συγκεκριμένα, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ),θα καταβληθούν στις 24 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, αντί της 28ης Ιανουαρίου 2020.

Οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, Δημόσιο, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, Τράπεζες, ΔΕΗ, ΟΤΕ, θα καταβληθούν στις 27 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Δευτέρα αντί της 30ης Ιανουαρίου 2020.

ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνονται ΚΕΑ, επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου

Ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 24 Ιανουαρίου οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΑ για τα επιδόματα. Την Παρασκευή, θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα, ενώ την Τρίτη 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστικής Συνδρομής, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων και Σύνταξη Υπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών. Πότε είναι η ημερομηνία πληρωμής για το Επίδομα Παιδιού.

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου θα καταβληθούν από τον ΟΠΕΚΑ:

- Τα Προνοιακά Αναπηρικά και

- Διατροφικά Επιδόματα

Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν:

- Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ),

- Επίδομα Στέγασης,

- Στεγαστικής Συνδρομής,

- Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων

- Σύνταξη Υπερηλίκων,

- Επίδομα Ομογενών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβδομάδα, ΟΠΕΚΑ, Φεβρουαρίου 2020,evdomada, opeka, fevrouariou 2020