'Εβαλαν λουκέτο στο «υπουργείο Θεραπειών» των... Θεματοφυλάκων στην Αράχωβα (βίντεο)

Εφορία, Αστυνομία και Υγειονομικό μπήκαν στο «υπουργείο Θεραπειών» που είχαν ανοίξει αρνητές στην Αράχωβα και το έκλεισαν, συλλαμβάνοντας την ιδιοκτήτρια.

Η 48χρονη ιδιοκτήτρια συνελήφθη για απείθεια, καθώς αρνήθηκε να τους δείξει ταυτότητα της αλλά και για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε για 15 ημέρες με την έρευνα των αρχών να συνεχίζεται.

Το κατάστημα «υπουργείο Θεραπείας» ανήκει σε μέλη της ομάδας των λεγόμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» που πρόσφατα είχαν δημιουργήσει επεισόδιο και σε διαγνωστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός, υποχρεώνουν όσοους μπουν να μην φοράνε μάσκες, κάνουν συναλλαγές με... πέτρες και βότσαλα και ισχυρίζονται ότι το ελληνικό κράτος δεν έχει καμία δικαιοδοσία πάνω τους, κάτι βέβαια που

Οι άνθρωποι αυτοί υποστήριζαν, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός, πραγματοποιούσαν covid tests χρησιμοποιώντας σκευάσματα από... ρίγανη, ότι στο «υπουργείο» ήταν απαραίτητο να μη φορούν οι πελάτες μάσκα, ότι οι συναλλαγές γίνονται με... πέτρες και βότσαλα και ότι το ελληνικό κράτος δεν είχε καμία δικαιοδοσία επάνω τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εβαλαν, Θεραπειών, Θεματοφυλάκων, Αράχωβα,evalan, therapeion, thematofylakon, arachova