Ετοιμος για μεγάλη φιέστα ο ΠΑΟΚ - «Φωτιά» στο παιχνίδι - Ισοφάρισε η Λάρισα

Ετοιμοι για την μεγάλη φιέστα φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε περίπτωση που η ομάδα τους κερδίσει την Λάρισα.

Ο ΠΑΟΚ πάει για νίκη - τίτλου στο AEL FC Arena κόντρα στην ΑΕΛ για την 28η αγωνιστική της Super League.

Το

πρώτο γκολ για τους Δικέφαλους έβαλε στο 55' ο Πέκλας, ανοίγοντας το σκορ, ενώ η απάντηση της Λάρισας ήρθε στο 64' καθώς ο Γιακιμόβσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη από πλάγια θέση!

Φιέστα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει

Μεγάλο τελετουργικό φαίνεται πως έχουν στήσει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην περίπτωση που ο Δικέφαλος του Βορρά, καταφέρει σήμερα και κερδίσει την Λάρισα στο AEL FC ARENA.

Σε περίπτωση νίκης ο Δικέφαλος κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα και στα δύο τελευταία παιχνίδια με Λεβαδειακό στην Τούμπα, όπου πιθανότατα θα γίνει και η απονομή και με τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας το ενδιαφέρον θα περιοριστεί στη διατήρηση του αήττητου.

Ηδη η ΠΑΕ με την προχθεσινή ανακοίνωση της έχει δώσει ραντεβού με τους οπαδούς της ομάδας στα Τέμπη εκεί όπου εδώ και μέρες έχουν κανονίσει να συναντηθούν οι οπαδοί του Δικέφαλου.

Στο μνημείο για τους αδικοχαμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου θα τους αφιερώσουν το πρωτάθλημα, όπως έκαναν και με το Κύπελλο της περιόδου 2017-18 μετά τον τελικό στο Βόλο και εκεί θα στηθεί λογικά το πρώτο μεγάλο πανηγυρικό σκηνικό για την κατάκτηση του τίτλου.

Στη συνέχεια η ομάδα θα συνεχίσει το δρόμο της για τη Θεσσαλονίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να προετοιμάζουν μια μεγάλη αψίδα θριάμβου στα όρια της εισόδου στην πόλη και φυσικά το μεγάλο γλέντι στο Λευκό Πύργο.

Ήδη ο Δήμος Θεσσαλονίκης έχει ανακοίνωση ότι σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ θα φωταγωγηθεί η πόλη ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι ποδοσφαιριστές του θα διασχίσουν την παραλιακή Λεωφόρο Νίκης σε ανοικτό λεωφορείο που έχει ήδη μισθωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του ΠΑΟΚ ταξιδεύει χωρίς φιλάθλους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΕΛ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 14.04.2019 και ώρα 19:00 στο AEL F.C. ARENA, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα