Ετοιμάζουν «γενέθλια» και ψηφοδέλτια στο Κίνημα Αλλαγής

Τον πρώτο χρόνο ζωής συμπληρώνει το ΚΙΝ.ΑΛ και οι επιτελείς του ετοιμάζουν τα «γενέθλια» του. Αυτά θα γίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 12 Νοεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Σπόρτινγκ. Βέβαια, από τους «προπάτορες» του Κινήματος Αλλαγής θα απουσιάζει το Ποτάμι, αλλά πλέον αυτό ως γεγονός έχει πάψει από καιρό να συζητείται και να ενοχλεί.

Του Τάσου Αδρασκέλα

Πρόθεση των διοργανωτών είναι να αδράξουν την ευκαιρία και να δημιουργήσουν μία μαζική εκδήλωση που θα σηματοδοτήσει τη συσπείρωση του κόμματος ενόψει των εκλογών που έρχονται.

Στο ΚΙΝ.ΑΛ υπάρχει

ξανά το τελευταίο διάστημα αισιόδοξο κλίμα και σε αυτό έχει συντελέσει και η δημοσκοπική εικόνα που καταγράφει το κόμμα ειδικά στην τελευταία δημοσκόπηση, που είδε το φως της δημοσιότητας. Ταυτόχρονα, οι εκλογικές μηχανές έχουν μπει σε λειτουργία, χωρίς ωστόσο να περιμένουν άμεση προσφυγή στις κάλπες. Στο πλαίσιο πάντως της προετοιμασίας το απόγευμα της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει η Επιτροπή Συγκρότησης Ψηφοδελτίων προκειμένου να κάνει μία πρώτη αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων που έχουν κατατεθεί. Η δουλειά της επιτροπής αναμένεται να εντατικοποιηθεί από τον επόμενο μήνα, εκτός βέβαια και προκύψουν πρόωρες εκλογές γεγονός που θα αλλάξει όλο το σχεδιασμό.

Τέλος, η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ, Φώφη Γεννηματα, θα βρίσκεται το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις και θα παρακολουθήσει τη στρατιωτική παρέλαση της Κυριακής.

Keywords
Τυχαία Θέματα