Εσπευσμένα επέστρεψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επέστρεψε σήμερα εσπευσμένα από την Μονεμβάσια λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τις καταστροφικές σημερινές πυρκαγιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ -ΜΠΕ ο κ. Παυλόπουλος καθόλη τη διάρκεια της επιστροφής ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα που βρίσκονταν στο Μόσταρ της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και με την αναπληρωτή υπουργό Προστασίας

του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Οπως είναι λογικό, οι καταστροφικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αττική την Δευτέρα 23 Ιουλίου βάζουν σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε άλλο. Ετσι, οι δραματικές ώρες που περνούν οι κάτοικοι σε Ανατολική Αττική και Κινέτα, λόγω των πυρκαγιών οδηγεί ως φαίνεται σε αναβολή και την δεξίωση της Τρίτης 24 Ιουλίου στο προεδρικό για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Η τελική επιβεβαίωση θα προκύψει από την επικοινωνία που θα έχουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα. Να θυμίσουμε ότι ο έλληνας πρωθυπουργός βρισκόταν στη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, απ’ όπου και επέστρεψε εσπευσμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα